Din acelasi motiv o fac si eu. Am pornit strict pentru mine si placerea de a face asta + de a arata altora pe ce am pus mana si cum sunt respectivele lucruri in cazul in care vor sa-si achizitioneze si au dubii. De multe ori am cautat un video pentru a ma decide daca sa investesc sau nu intr-o statueta si am gasit niste videos deplorabile (care au mii de views) din care nu intelegeai mare lucru si care nu m-au ajutat deloc sa ma hotarasc.

Problema cea mai mare e ca inafara de 1-2-3 canale de genu, mai ok (the relaxing end a iesit din ecuatie de ceva vreme, de cand are intro cu el cum merge sa cumpere mancare pentru caini, prezinta 3 cutite si 4 cutii, iar dupa ce deschide produsul in 2 minute, arata 10 minute de gameplay), restu ori arata SI produsul, pe langa ei ca om si prietenii lor, ori tin camera cu o mana si cu o mana deschid sau vorbesc mult si prost

Faza cu subscribers am zis sa o incerc, in ideea in care daca reusesc sa cresc putin canalul (desi este mai greu decat ma asteptam/credeam), poate reusesc sa obtin diverse pentru videos si returnare/giveaway, ceea ce mi s-ar parea foarte interesant (mai nou am vazut ca si 101figurine ofera anumite figurine anumitor persoane pentru videos si return presupun).

Sunt inca foarte multe pe care as vrea sa pun mana, sa fac un video sau efectiv sa le admir si nu-mi permit sa le achizitionez.
Norocul meu ca sunt oameni dispus sa-mi imprumute produsele lor

Oricum, inca am videos needitate si figurine nefilmate, sau cel putin nu in detaliul dorit, pentru ca efectiv nu am timpul necesar pentru asta, oricat de mult as vrea sa aloc mai mult.

Dar la urma urmei, important este sa fie fun si pentru mine inca este o mare placere sa desfac o cutie, sa ma bucur de o statueta sau de o editie mai rara, sa editez si urc un video pentru o mana de oameni care se uita constant