Momemtan, da, doar pe Android si nu merge pe RO decat cu VPN (VPN = viteza mica deci artefacte mari, bla bla, dar tot merge decent, daca treci peste loading times care sunt astronomice).

La lansarea oficiala, o sa mearga si pe iOS, cel mai probabil, dar acolo procesul de approval al aplicatiei probabil este mai anevoios.

Btw, astia de la DF au luat-o serios pe aratura. Se contrazic in foarte multe declaratii si deja devin enervanti - eu cred sincer ca sunt platiti de diversi pentru anumite clipuri, caz in care ar fi obligati sa mentioneze asta.



Initial spun ca video encoding se face extern, apoi cateva minute mai tarziu zice ca practic cipul din xbox one s e overclockat un pic ca sa poata face fata la encoding.

Zice ca 120Hz (ceea ce mega induce in eroare) - in realitate, doar iesirea din xbox e 120hz inainte de encoder, dar randarea e tot la 30/60 fps... acei Hz de output nu fac decat sa scurteze un pic intarzierea de la un frame randat de xbox pana la video encoder.
Putea foarte bine sa fie 1000Hz acolo (si chiar trebuia) daca de ex ar fi avut in-house dezvoltat hadware-ul pt asta, nici nu se punea problema sa mentioneze pt ca ar fi fost "sub-milisecond" (adica peste 1000 hz).
Asa ei practic arunca acel 120hz acolo fara sa detalieze pt lumea necunoscatoare si hop ramane in minte doar 120hz.