Cred ca aia care au ceva cu jocul nici macar nu-l joaca, persoanele care isi fac conturi pe Metacritic si dau non stop note de 0 si 1. Mie mi se pare amuzanta toata treaba asta, sunt niste copii cu prea mult timp liber, nu o sa schimbe nimic oricum. E de asteptat ca Death Stranding sa nu castige GOTY sau alte awards, din moment ce isi pierd timpu pe Metacritic sigur au votat si contra la TGA. E ok, Kojima e un nume prea mare si prea apreciat chiar nu are nevoie de astea. Cel mai important e ca acum are chiar mai multi fani dupa Death Stranding.

La fel mi se pare amuzant ca unele publicatii incearca sa le faca pe plac si se afunda si mai mult in ... pentru multi asta e momentul lor de faima.

https://www.reddit.com/r/DeathStrand...place_on_igns/

Inteleg ca astea sunt vremurile in care traim si cel mai important lucru e sa atragi atentia, nu conteaza daca intr-un mod negativ sau pozitiv. Ce nu inteleg e de cand recenzorii si youtuberii astia au ajuns sa isi dea asa mare importanta. Eu nu am citit in viata mea o recenzie, daca sunt curios de un joc il cumpar si vad singur care e treaba cu el. Uneori ma uit la note de curiozitate.

E prima oara in istorie cand un joc care a primit asa multe note intre 9 si 10 a primit si asa multe de 8, sa nu mai zic de alea intre 6 si 7 sau alea de 4 si 5. Fac pariu ca daca nu existau clownii astia nu existau nici mixed sau negative reviews.

Prima oara in istorie cand un joc e bombardat in halu asta de useri. Amuzant e ca sigur sunt organizati cumva. Au gasit exact persoana potrivata pe care sa o atace

Intre timp in lumea reala

https://twitter.com/nintendolife/sta...91555405344768

https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/...26529903738881

https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/...27327442272263

https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/...27635421646848