Pai da, asta au zis. Nici nu e vorba de cross play intre Xbox Series X si Xbox One X. E vorba de jucat pe xbox. Major Nelson a zis deja ca el foloseste acasa Series X de cateva luni.
Si da, tot ce merge acum Xbox One cu PC, o sa mearga si pe Series X.

GTA V a venit asa cum trebuia, ca sa vanda si mai mult.

Degeaba va fi si acum cross play, cat timp asta presupune doar ca jocul va rula la calitatea grafica a Xbox One X, pe Series X, fara alte extra detalii. No quicker loading (pt ca jocurile sunt gandite astfel incat sa incarce de pe HDD in calupuri de x MB odata), no RTX, probabil multe alte minusuri de post procesare pentru care e nevoie de extra hardware.

Poate vor fi jocuri care vor oferi acest "update" gratuit, dar majoritatea vor oferi o alta versiune spre cumparare (poate chiar se deschide un nou segment de DLC - 20$ pentru Series X pack cu RTX, better loading screen, samd).

Dar da, jocurile vor merge la rezolutia si fps-ul maxim. Daca un joc are unlocked framerate, atunci poti atinge un fps frumos. Dar majoritatea jocurilor actuale nu au asa ceva si unele au cele 2 moduri (performance/resolution) unde oricum este totul locked la un max 60fps in 1080 si max 30fps in 4k.