Eu folosesc 90% din timp telefonul pentru poze si video, pentru ca cele mai frumoase momente se intampla si nu asteapta nimeni dupa tine sa-ti iei DSLR-ul. Cel putin asa este cu copil, dar nu numai.

Dpdv gaming, sincer, odata cu Apple Arcade, consider ca s-a facut un pas urias pe partea asta si sunt niste jocuri absolut fenomenale acolo pe care le poti juca in reprize de 2 minute, dar si de cateva ore. Si totul merge asa cum ar trebui sa mearga. Si da, arata la fel si pe iPhone 8 si pe X si pe 11, dar ideea e ca astea toate sunt telefoane aparute in ultimii 3 ani. Personal imi schimb telefonul la 4 ani, deci sunt in grafic sa ma joc aceleasi chestii inca 1-2 ani
La Android e mai greut...

Si referitor la nume, au zis S20 pentru ca suntem in 2020. La anu vom avea S21 si de acum vor continua asa

Dar da, e doar un alt telefon cu un upgrade fortat, menit doar sa stoarca niste bani de la cine si-l schimba anual, sau de la cine-l schimba la 3-4 ani si le-a venit randul. Dpdv design, se putea si mai rau si asta conteaza oricum atat de putin, in conditia in care 99% din utilizatori au case + folie, deci telefonu efectiv nu-l mai atingi cu adevarat dupa prima zi. Iar bump-u ala de la camera, nu-l simti decat daca-i dai case-u jos.

Problema e ca ei forteaza atat de mult aceste upgrades si adauga atat de multa putere hardware inutila, doar ca sa dea bine pe hartie si sa stoarca mai multi bani, in conditia in care telefoanele lor se misca mizerabil dupa 6-8 luni dar si mai ales in conditia in care, cred, sub 1% din utilizatori chiar au ce face cu atata putere.