Single post: Clubul PlayStation 5

  1. #473 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pe vremea PS3 am stricat controllere din cauza transpirației, desi tot timpul cu un ventilator mic orientat spre maini transpirația a curs pe langa stick-uri înăuntru si încet sa oxidat si stricat pe acolo totul!
    Nu e vorba de degete încleștate si de alte idei care sar in cap unuia ce vede un controler ud!!

    Eu am o boala, de la vârsta de 6 ani transpir excesiv in palme, se numește hperhidroza palmară! Ca tin ceva in mana ca nu tin e tot una!!
    Eu unul sunt un caz extrem la care efectiv ii curgea transpiratia din maini picur după picur, la școală m-am chinuit enorm, caietele mele aratau de parcă le scufundam pe sub apă, de la o vârstă in colo nici nu m-am mai chinuit sa scriu prea mult si nici liceul nu mi l-am terminat.

    Tot timpul cu o batistă in mână pe care o mai storceam ca sa mai poată absorbii ceva! Vara de la atâta transpirat mi se umflau putin si degetele iar spre seara ma ustura si palma care devenea rosie.
    O atingere rece si umedă nu e plăcută si prima impresie a unor fete era ciudata, altele dupa ce înțelegeau despre ce era vorba deveneau empatice si ziceau ca e ok si că nu le deranjează. Oricum de tinut de mână pe fostele? Aproape niciodată ca mă simțeam incomfortabil!

    Lumea ce nu mă cunoștea era mirată de batistă si de cum imi curgeau palmele, eram obosit sa tot dau explicații. La banca sau in locuri unde trebuia sa completez hartii era jale si se uitau la mine ca si la un spectacol de circ!

    Nu mai dau exemple ca ar fi multe dar mai zic ca la prima impresie poate ca nu pare a fi ceva grav dar pe mine ma afectat tare in viață si chestia e ca ma simteam foarte incomfortabil, sa ai tot timpu in cap grija palmelor si sa nu ai liniste ca te deranjează ceva încontinu! Nici nu ma mir ca-s sărit puțin de pe fix!!

    Am vorbit mai sus la trecut că de circa 5 ani folosesc un aparat de iontoforeza care ma ajuta cu această situație, acest aparat medical livreaza curent electric(maxim 58v la 30mAh), cuplez doi electrozi pe carei pun in niste tăvițe, adaug putina apa si imi tin palmele acolo 30 minute. Dupa circa 2 săptămâni de folosire zilnica au inceput sa mi se usuce palmele iar acum pentru menținere vara trebuie sa fac aceste sesiuni cam de 4 ori pe săptămână, iarna scap si cu două.
    Sunt satul sa fac si tratamentele astea dar majoritatea timpului am palme uscate si merită deranjul asta săptămânal, lună la lună si an de an? Merită din plin!!!! Peace of mind over all!!! Bah chiar am trecut si eu si folosesc smartphone-uri ca înainte sa am aparatul doar telefoane cu butoane!

    Chestia e ca de doi ani de zile am tot felul de tendinite la coate, umeri si nu știu dacă nu cumva atata curent si atât de des imi face rău, alti suferinzi care poate au o forma mai usoara de hiperhidroza scapa si cu o sesiune pe săptămână sa mențină efectul dar eu precum am spus am nevoie de multe si incetul cu incetul am putut sa cresc si intensitatea curentului si acum fac cu maxim cât livrează aparatul, 30 mAh.

    Eu am si ridicat multe greutăți prin sali de sport si poate e uzura dar tendinitele mi se vindeca greu, reapar, nu mai prea pot ridica greutăți lucru care ma deprima fiindcă e unul din putinele mele hobi-uri si ma gandesc daca nu imi face si ceva rău atâta doza de curent.

    Nu e un topic PS5 dar citind mai sus de biofeedback, transpiratie si de ce zicea userul Espiritus am zis ca poate aduc la cunoștință lucrul asta, posibil ca acele persoane care lasa controlerul ud au si ei o formă de hiperhidroza si puțină înțelegere pt oamenii bolnavi nu strică!

    Las mai jos pentru idee o poza la cum îmi aratău palmele când transpiram tare si una cu aparatul ce il folosesc
    Attached Images Attached Images dsc02397.jpg dsc02246.jpg