Quote Originally Posted by Srachi View Post
Zeci de mii de euro? Ești jucator de ruletă?
Intr-un concediu de 6 saptamani in Italia, sa parcurgi traseul lui Ezio din AC 2 / Brotherhood si sa vizitezi Florenta,Monteriggioni, Venetia , Toscana, Forli, Vatican/ Roma, si sa le explorezi pe de-a intregul o saptamana fiecare (adica sa vezi absolut tot ce este in ambele jocuri) te poate duce si la 30 000-50 000 euro.

Mancarea, cazarea la un hotel decent de 3-4 stele, transportul , vizitarea muzeelor, palatelor, castelelor, templelor, catedralelor, fortaretelor si a altor monumente costa, fara a pune suvenirurile si alte distractii costisitoare precum cluburi, escorte , mers la plaja, concerte , festivaluri, targuri sau evenimente cu intrare contra-cost ce se desfasoara in perioada calatoriei.



Sa vezi tot Parisul ca in AC Unity si Londra ca-n AC Syndicate te poate costa 5000 euro per saptamana daca vrei cazare la hotel decent si mancare comestibila. Si ca sa le vizitezi in intregime ti-ar trebui minim 3 luni fiecare capitala.


Iar ca sa vizitezi Grecia si Egipt ca-n Origins/Odyssey , deja vorbim de o tara intreaga.....ti-ar trebui vreo 6 luni sau un an ca sa vizitezi ce se vede in joc, vreo 200 000 euro minim.

Pai numai Kefalonia care cica e cea mai saraca insula de pe harta Greciei din joc te costa 100 euro pe zi , adica 700-1000 euro ca sa stai o saptamana acolo.
Sunt niste preturi de te doare capul pe insula aia.




Ca veni vorba de GTA, te costa minim per saptamana vreo 3000-5000 dolari ca sa vizitezi si sa explorezi Los Angeles, Miami si New York.