Single post: Assassin's Creed Valhalla

  1. #19 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @memwarrior ce prostii vorbești legat de costurile călătoriilor prin străinătate!!! Ai iesit vreodată din țară?? In primul rând nici nu ai cum sa faci o astfel de comparație, cum ca un joc ți-ar da o experiență asemănătoare a unei călătorii!!!

    Sti ce se zice de New York, ca e unul din cele mai scumpe orașe dar uite ca eu am stat 2 luni acolo pe bani puțini! Ah da, am jucat si Spiderman si nu oferă nici 0.5% din experiența reală!
    Costurile? 420 euro bilet avion dus/intors, 500 dolari pe lună o cameră într-un apartament in Queens foarte aproape de Manhattan, in 15 minute cronometrat cu metro eram Time Square.
    Pe străzi sunt sute de tonete/rulote mobile cu mâncare, este ceva lanț numit Halal Food si unde la 5 dolari puteai manca o porție serios de mare de carne de pui sau miel cu orez si ceva salată, orezul galben gătit cu tot felul de mirodenii era super gustos, carnea de miel nu-mi venea sa cred cum e gătită si prăjită de era atata de bună. Acelasi orez cu fructe de mare era 7 dolari, alte feluri de meniuri foarte bune intre 5-10 dolari, mancam destul de des la ei!!

    Am fost într-un bar/restaurant inManhattan cu terasa pe acoperișul blocului foarte aproape de Empire State Building, what a view, what a view!!! Am urcat acolo fiindcă e un loc de unde vezi foarte mișto Manhattan-ul, eram pregătit sa plătesc foarte mult dar am zis ca o viață am si imi fac tabieturile!! Eh surpriza, toate berile erau la 7 dolari, ba chiar aveai opțiunea sa iei un bucket of beer ceea ce am si făcut la 35USD, iti aducea o găletușă cu gheata si 6 sau 7 beri(nu mai stiu precis) deci daca luai din prima mai multe ieșeai sub 7 dolari!!
    Am stat într-un mega terasa pe bloc si am baut bere multa la 35 dolsri unde ma asteptam sa fie atât pretul uneia singure si de view-uri sa nu mai zic.

    Transportul pe lună a costat 100 dolari nelimitat pe metro si autobuse, am umblat de m-am spart, am vazut partile turistice si am vazut si cartierele si locurile mai rău famate, am fost in Queens, Manhattan, Harlem, Brooklin, Bronx adica in toate cartierele New York-ului deci sa te plimbi zilnic cat m-am plimbat eu cu acces la toate transporturile in comun nu m-i se pare foarte mult pt o metropolă considerata a fi foarte scumpa!

    Acasa? Imi faceam mic dejun si cina la bani de nimic!! Sunt magazine numite dolar tree store unde orice produs este un dolar fără exceptie!!! Gasesti de toate!!! Un exemple, 18 ouă la un dolar!!?? Punga cu pulpe la 1 dolar, alte carnuri la 1 dolar? Găletușă de înghețată la un dolar? Pai daca imi luam si imi gateam produse de acolo de 5 dolari nu puteam manca tot!! Ai niste poze atasate sa vezi ce gaseai pe acolo! Ok tu probabil nu faceai studiu de piață, intrai in primul magazin si îți luai mancare de te gaurea la buzunar, sunt si magazine foarte scumpe dar daca esti smartshopee iesi ieftin!!!!!! Deci despre ce zeci de mii de eruo vorbesti cand eu circa 3500 dolari am trait la new york două luni de zile asta incluzând si biletul de avion si cazarea si am vazut tot ce era de vazut!!

    Vreți să-ți mai zic ceva? Am trait la Shanghai 1 lună de zile si am cheltuit 1000 de euro pe acolo cu tot cu avion care acum 13 ani a fost 500 euro, Shanghai pe vremea aia era fosrte ieftin chiar si pt român!! Am avut noroc ca am avut unde sa stau gratis!
    Am vazut si stat la Hong Kong 4 zile cu 600 dolari m-a costat din Shanghai 400 dolari bilet dus intors de avion si hotelul, am mai cheltuit doua sute si ceva de dolari pe mancare si transport. Hong Kong era mukt mai scump ca si Shanghai si recunosc, mancam din supermarket dar ce dacă??? Am avut o experiență extraordinară si am memorii pe viata asa ca ce daca in mukte tari mananc doar de la supermarket?

    Am fost in Italia in foarte multe locuri, la Paris am fost cazat cu 50 de euro la hotel in camera cu două paturi, deci ne-a iesit 25 de euro pe persoană! Mult? Mancam pui rotisat la 7 euro, un pui mare, doi ne saturam din el!!

    Ai zis de Egipt, am de gând sa merg pe cont propriu orecum o fac tot timpul! Vezi totul in mai puțin de o lună!!! Asta din sud si pana in nordul Egiptului vazand toate puctele de mare interes. De la Abu Simbel la Aswan de acolo croazieră pe nil la Luxor unde ai de vazut unele din cele mai mari atractii ale Egiptului, apoi puțin la mare in Hurgada si de acolo in Cairo de unde poti merge la marile piramide, la piramidele mai necunoscute din Saqqarah si Dahshur, vechiul Mephis si apoi Alexandria. Toate astea după planul meu intro luna de zile le vezi si nu în fugă, nu ma astept sa ma coste mai mult de 100 euro pe zi deci daca stau una lună as cheltui 3000mii si cu ăștia esti boier!!!! Când voi avea destui bani am sa merg fara ezitari!

    Am fost in multe locuri pe bani acceptabili dar când te aud cu zeci de mii de euro, ba chiar sute de mii imi vine rău, dar rău de tot!!!!! Probabil esti doar un troll sau un necunoscător!!! Am prieteni care umblă in lung si in lat in lumea asta, eu unul nu pot dormii in hosteluri dar daca esti o persoana ce poate dormii cu mai multi straini in aceiași cameră costul acomodării e egal cu zero!!! Am prieten ce o vazut toata Malta cu cateva sute de euro, bilet de avion Cluj-Malta cu Ryan sau Wizz la 30 euro!! Dacă esti destept si sti sa cauti bilete si cazări ieftine iesi la preturi de nimic!! Am vazut Cipru la pret de nimic!!!

    Baietii scuze de off topic dar cand am citit de sutele de mii de euro nu m-am putut abtine, mai repet ca și sa compari un joc cu o calatorie undeva e foarte deplasat!!

    Putin on topic eu m-aș bucura sa avem un AC cu vikingi dar sper sa nu semene cu Odyssey care nu mi-a placut, atata grinding pt level și abilități m-a obosit rău!
    Attached Images Attached Images img_20170616_123517.jpg img_20170616_123523.jpg img_20170616_123536.jpg img_20170616_123604.jpg img_20170616_123621.jpg img_20170616_123627.jpg img_20170616_123324.jpg