În prezent, sunt aproximativ 166.000 de cazuri de gripa clinică și aproape 1000 de cazuri confirmate.
Tot din cauza gripei sunt închise peste 120 de scoli din toată tara, printre care 55 sunt numai în București.



  • Sunt 45 de morti de la gripa si oameni care nu erau in varsta sau cu complicatii existente. Cazurile astea se afla in fiecare tara enumerata mai sus cu Coronavirus. In USA a fost prima moarte de la Coronavirus, dar gripa face ravagii de mama mama in tara aia de cand hau.
  • Ministru ala din Iran, oficial a murit de la gripa si complicatii de la rani chimicale din razboiu Iran - Irak ..ca deh era veteran.
  • Papa nu stiu la ce se astepta ca om in varsta sa stai sa dai noroc cu toti oamenii desi ai 11 orase din tara in carantina in momentu ala
  • Migrantii aia sunt aruncati prin europa de ani buni, dai un search sa vezi rata de viol in Suedia, rata PE ZI de injunghieri in Franta si tot asa...nu e semn de intrebare cine fac astea.
Probabil ca nu e asa ok sa ne luam in brate cu media si retele de socializare care merg pe valu asta de virus si sa urlam "Vine Iisus" prin piata mare si sa analizam stirile internationale ca sa ne dea semne apocaliptice.

Orice rezumat de la stiri internationale per zi te face sa te spanzuri in debara, pentru ca guess what...ei fac bani pe haos nu pe: "o marmotica a dat noroc cu un pinguin" hai sa cantam kumbaya.


Partea cea mai trista e ca stati sa va luati la cearta pe forum-uri de parca din senin, tabara adversara va realiza ca nu eee chiar asa si ca domnee poate are dreptate. Daca cineva vrea sa cumpere toata faina din magazine ..by all means, daca altu vrea sa isi continue ziua de parca nu se intampla nimic...again, by all means, nu o sa schimbati voi nimic.
La sfarsit de zi tot veti vedea prin metrouri oameni care isi tin fularu cu mana pe fata, oameni care poarta masti si se scarpina la ochi sau coboara masca pe gat ca sa vorbeasca si tot asa.

Isteria e la suprafata ca prostia tot primeaza la majoritatea populatiei.