Quote Originally Posted by memwarrior View Post
Poate cu ocazia asta, oamenii de rand vor trage invataminte si vor invata ca-n vremurile prospere e bine sa si mai puna bani la ciorap (nu neaparat in depozite bancare , dar in terenuri, in aur, in ceva care sa-i valorifice, sa faca provizii anticipat, ori in cursuri profesionale, adica sa investeasca).

Chiar si daca esti angajat pe minimul pe economie cu 1200 lei si nu ai perspective la o cariera stralucita pe termen lung.


11. Si acum...femeile.
Evita sa-ti faci gagici care sunt peste nasul tau.
Evita gagicile siliconate, botoxate, tatuate, alea sexoase care sunt doar sa-ti ia banii, si cand dai de greu,imediat te lasa.
Ia-ti o femeie care sa fie de nivelul tau, acelasi statut social, acelasi aspect......adica chiar sa arate ca si cum ar fi sora'ta. Vorba aia, s-a demonstrat ca cuplurile mixte/interasiale/cu prea multe diferente intre ele dpvd aspectual si social nu sunt cele mai de succes.
Daca esti gras, asta e, iti iei o grasa, daca esti slab, iti iei o slabanoaga, daca ai muschi, iti iei una cu corp atletic.
Daca esti brunet, iti iei bruneta, daca esti blond, iti iei o blonda.
Daca esti sarac, iti iei una saraca.

Iti iei gagica ca sa va iubiti, sa impartiti responsabilitati, sa colaborati.
Nu sa te casatoresti cu ea, doar sa faci sex cand ai nevoie, o perioada.
Tot e ceva decat sa fii un onanist trist care se uita la pornhub.
Urata si saraca, dar macar sa te iubeasca asa cum esti tu, tot un urat si un sarac.
Nu va ganditi la casatorie sau la facut copii cand te stii ca ai salariul minim.
Daca nu ai salariu de minim 4000-5000 lei lunar si un loc de munca sigur si niste abilitati profesionale care sa-ti asigure constant un venit, ia-ti gandul de la facut copii si insureala.
1. Eu stiam ca salariul minim este de 1350 de lei
2.HOLY ****ING ****!