@ymess - Pai e vorba sa discutam despre chestii realiste. Personal nu stiu pe nimeni care sa fi pornit de la 0 sau chiar din mizerie crunta si sa fi ajuns cu sute de mii de euro in 1-2-3 ani.
Chiar si eu am avut o copilarie la limita existentei si am avut multe nopti in care am adormit fara sa mananc si am tras 7-8 ani pe salariu mai mic decat minim in care am intretinut toata casa cu tot cu intretinere si mancare, iar acum am ajuns in punctul in care-mi pot permite cam orice am nevoie, cu sacrificii, desigur, dar si cu carduri de cumparaturi in rate fara dobanda, ba chiar sa pun si niste bani deoparte, dar sunt departe de a putea pune chiar si 10k euro deoparte in 2 ani.

Dar nah, fiecare om e diferit si e gratis sa visezi si cat timp poti face ce-ti place si din aia vine banu usor, poate altfel sta treaba. Dar cazurile de genu asta sunt rare.

Cat de exemple de oameni care au plecat milionari in dolari si in cativa ani/zeci de ani au devenit miliardari...cred ca-i mult mai usor sa faci 2 mil dintr-un milion decat este sa faci 100.000 din 1000.