Pai nu inteleg unde vrei sa ajungi cu întrebarea pusa, insa o sa incerc eu sa iti răspund (si poate se regăsește si Xander in raspuns).
In articolul respectiv nu spune nimic nou despre ce se stia deja din acel articol/interviu al lui Ali Salehi, si tot o data nici nu infirma nimic din ce a spus deja Ali Salehi. Daca este ceva de punctat ar fi faptul ca acel interviu a fost retras iar Salehi din motive personale nu mai vrea sa isi asume cele spuse in articol, iar aici se pot face sute de scenarii de ce nu mai vrea sa isi mai asume (fie un telefon de la Crytek, fie un telefon de la Microsoft, fie chiar de la Sony, deoarece in acel articol el a confirmat un lucru pe care Sony nu l-a adus in vreo discutie pana acum).
Iar articolul se termina prin faptul ca au cerut si ei o parere de la Crytek pe care inca nu au primit-o.
Acum întrebarea mea este din nou, ce ai/ati vrut sa spune-ti cu acest articol? Ca aveti asa un mod ironic in adresare...

Daca ma intrebi pe mine, si este doar o opinie personala, faptul ca a fost retras articolul nu face decat sa confirme tot ce s-a spus in acel articol, iar sursa este cat se poate de sigura si reala mai ales prin prisma acțiunilor ce au urmat.