In ultimul timp am observat o problema parazitara in comunitate care sunt sigur ca afecteaza mai multe persoane. Pe chat, pe threadurile de jocuri, la offtopic, peste tot se creaza postari / threaduri aberante care nu au niciun fel de legatura cu jocurile sau cu altceva care sa fie util si sa aiba sens. Sunt postari care, pur si simplu, sunt idioate iar unele instiga la flame si din cauza lor pierzi firul threadului iar navigarea prin el incepe sa nu mai fie atat de fun. Propun ca post-hunting-ul si trolling-ul sa se concluzioneze cu warning/ban.

Sunt oameni care ajuta, impartasesc opinii pertinente, stiri, chestiuni folositoare pe care le citesti cu placere iar dupa vezi o postare despre cum guvernul Rusiei se contrazice cu cei care cred ca zvon este total diferit de leak.

Ma refer la doua persoane, memerazboi si cerebel, sunt multe cazuri in care doar posteaza total fara sens sau cu chef de scandal si intriga. Nu ma intereseaza sa incep sa ma cert cu ei, nu este vorba de niciun fel de jignire asupra lor, probabil sunt niste copii de 14ani care se dau adulti, probabil sunt mai mari si nu si-au gasit inca directia, probabil or fi doar troli si asa se distreaza ei, sunt multe posibilitati, treaba voastra ce faceti in viata reala insa nu bruiati placerea altora de a petrece timpul pe forum.