Absolut, ei ar trebui sa fie chiar pro streaming pentru ca sunt multi oameni care au cumparat jocuri special pentru ca mergeau pe GFN, ei neavand un PC capabil (este plin subredditul GFN de astfel de oameni si multi dintre ei si-au luat si teapa cu jocurile care se vor scoate saptamana asta). Inteleg ca bani bani bani, dar trebuie sa gandesti putin in perspectiva, asa ai sanse mai mari ca oamenii sa iti cumpere jocul, nu e ca si cand il joaca pe gratis.

Imi imaginez ca la suma aia, e greu sa faca profit si poate ca in viitor o sa mareasca tariful. Ca founder gasesti rig instant, nu ai timp limitat de o ora pe sesiune, jocurile gen Kingdom Come/Division 2, etc beneficiaza de configuratia cu echivalentul 2080 RTX, deci ai multe avantaje si as zice ca merita si un pret mai maricel. Daca nu ar pierde jocuri in prostie chiar ar fi o solutie viabila pentru gamerii fara hardware dedicat.

Daca o tin tot asa, platforma o sa ajunga sa fie folosita strict pentru a juca jocurile F2P, ca pe alea oricum nu le scot.