G2A, Kinguin, Gamivo, Eneba si altele sunt site-uri destul de dubioase, toata lumea stie, e plin internetul de pareri despre ei. Este foarte simplu sa iti dai seama cand este ceva fishy la mijloc pentru ca site-urile de genul ofera extra protection la purchase pentru cativa euro in plus, tocmai pentru ca nu garanteaza ca vanzatorul este o persoana cinstita.

Instant gaming este ok, la fel ca si HRK sau CDkeys, am cumparat foarte multe key-uri si nu am avut parte de vreo surpriza neplacuta (pana acum). Este tot un grey market, dar ceva mai spalat decat alde G2A si compania. Chiar ma indoiesc ca ar da-o de gard chiar cu Cyberpunk, un joc pe care lumea il va juca foarte mult de acum inainte, genul de joc pe care l-ai observa cand iti dispare din "librarie", fie ea si pe GOG.

LE: Acum na, depinde de fiecare. Daca vrei sa ai siguranta 100%, vei merge intotdeauna pe calea "legala", si anume cumparat de la sursa sau diferite platforme deja cunoscute (Steam, Epic si toata suita). Te asigur ca site-urile mentionate mai sus nu sunt la fel de morally wrong cum ar fi daca ai cumpara de pe acel site rusesc (nu dau nume) de unde poti lua cu 2-3 dolari cele mai noi jocuri (offline activation sau cont direct).