Quote Originally Posted by Srachi View Post
Da, totul dă un gust de Bourne si nici un miros de Wick! Am auzit că stă bine si la partea sunetului, cineva care are sistem Atmos îl lăuda mult. Mi-aș face si eu un sistem Atmos, păcat ca nu prea am spatiu ot asa ceva.

Am mai văzut Knives Out care da un aer gen poveste Agatha Christie, m-am si uitat daca nu a fost bazat pe o carte scrisă de dumneaei dar nu e! Are distribuție bună, joaca și sora mea in el, loool.

The Gentlemen, bunicel dar parca putin slow si mi sa părut greu de urmărit la început pana faci mai bine cunoștință cu personajele dar asta probabil din cauza creierului meu, statul in casa, lipsa de socializare si un probabil attention deficit disorder. Per total e ok, gen : Guy Ritchie lool.

The Call of the Wild, foarte drăguț film, parcă m-a transportat in copilarie si imersat in aventură. Daca aveti familie si copii e super de vizionat pt toți. Gen: drăguț, lool.

Anu ăsta probabil va fi slab si legat de lansări cinematografice, chiar daca un film e gata dar inca nu e lansat probabil nici nu se va lansa doar cand se deschid din nou cinematografele si prea curând nu cred, sa nu vorbesc de cele in productie la care cine stie cand se vor relua filmarile. Seriale vad ca tot mai putine apar.....deci dacă mai trebuie să stăm mult izolati bolonzim! Probabil la Oscar--urile 2020 vom avea nominalizari doar filme de desene animate loool.......and now the best picture Oscar goes to.....Spies in Disguise, loool. Lucru bun e ca oricum toate animatile vor fi cu mult peste filmul Parasite, hahahahaha.
Chiar îmi lipsește sa văd un film la cinematograf si cand ies sa ma imbat bine pe undeva, hahaha.

^ se vede că ma afectează rău pandemia asta, nah oricum dacă supraviețuiesc vă mai scriu!
Cine era sora ta?