Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Un video absolut inutil


Cel putin faza cu multiple accounts (clone), cu jocul care este doar un serviciu platit (motivul ridicat de la inceput in disputa fizic vs digital si cum este cazul si la music streaming, video streaming, samd - toate alea sunt ale tale cat timp sunt disponibile), samd se stiu de cand lumea.

1. poate ca e o familie cu doi frati adolescenti ce joaca Rainbow Six Siege, fiecare cu exemplarul lui luat la oferta. Si amandoi joaca pe un PC mai slab fiindca nu-si permit inca unul. Vor sa joace separat fiecare cu progresia lui. Vine Ubisoft si le baneaza conturile si raman si fara joc.

2. Si ti se pare normal sa nu poti detine jocurile in sine? Inteleg, pentru trisat si injuraturi, macar sa-ti dea ban doar pe multiplayer, dar sa ai acces pe componenta single-player. Adica sa ai in continuare acces la jocurile ca Assassin's Creed, Far Cry, Watch Dogs (unde nu poti sa faci nimanui rau daca sunt single-player only, poate doar NPC-urilor ) sau sa te lase sa te joci cu boti prin Rainbow Siege si For Honor. Ai platit sute de euro totusi.

Rockstar daca te baneaza pentru hacking sau moduri folosite in online, iti restrictioneaza doar accesul la GTA V Online, dar te lasa in continuare sa te joci GTA V Single-Player.

Ubisoft poate sa-ti restricitoneze tot contul cu toate jocurile pe care ai platit sute de euro. Ti se pare normal?