Quote Originally Posted by adin33 View Post
Am cumpărat eu o figurina de la ei și a ajuns foarte repede. Sunt serioși.
De la care din cele 2 ai cumparat si cat de repede ti-a ajuns coletul?

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Mă bucur că văd acel magazin din Bulgaria, poate își revin și ăștia de la noi când o să aibă concurență serioasă. Deja mi-era sila de magazinele de la noi.
Pe mine nu ma prea bucura, pentru ca as vrea sa vad intai daca au si sediu social aici si daca se conformeaza legilor din RO sau BG, inclusiv cu garantia.

E cam ciudat, totusi.

Gamers.ro are transport gratuit la orice comanda (si ei sunt tot ceva magazin strain, pentru ca toate textele din postarile de pe facebook par traduse - also e ciudat cum la related pages avem MAI, Aparate Pacanele Slots si eMag ) - si cel mai probabil acum suporta ei transportul pentru a-si face clientela si au si adaos foarte mic, dar nu este sustenabil asa ceva longterm (heck, nici macar Altex/eMag nu-si mai permit sa o faca).
Also, la sectiunea de informatii, nu este scris absolut nimic, nici despre ei, nici despre livrare, e gol.

Ozone.ro cred ca vand fara adaos asa ca ar fi ok sa profitam acum, pt ca nu cred ca vor tine prea mult.

Dar am facut precomanda la Mafia 1 cu plata la destinatie si nu vreau sa fac si la gamers.ro, pentru ca nu vreau sa dau vreo teapa si sa piarda bani din cauza mea, mai ales pentru ca sunt super la inceput amandoi + de asta, nu ma grabesc cu jocul, deci nu ma intereseaza daca-l am day 1 sau 3 zile intarziere, dar macar asa imi fac o idee...