Nu e aiurea sa cumperi din primul an, daca te intereseaza sa faci asta si te pasioneaza tehnologia. Pentru gamerii de pe aici care au avut PS4 de la inceput, PS5 nu poate sa vina mai repede, generatia asta s-a nascut oarecum depasita (cu niste jocuri exclusive facute de studiouri capabile sa scoata orice farama de putere din console nu se face primavara).

Sansele sa iasa un Slim sau Pro la PS5 dupa un an de la lansare sunt destul de mici si chiar nu as vedea de ce ai prefera un Slim fata de varianta normala. La PS4 Slimul venea cu aceeasi configuratie, diferentele erau de dimensiune, greutate si consum. Cand vor lansa un PS5 Pro, eventual, atunci sa te gandesti ca poate merita un upgrade.

Cu racirea au avut mai toate probleme, indiferent de revizie, odata ce s-a avansat in lifecycle si au iesit jocuri mai "demanding". Calitatea ventilatoarelor si designul slabut au dus la asta, dar in toata aceasta generatie Sony nu a schimbat nimic legat de asta cu nicio revizie, deci daca stai cu gandul ca un PS5 Slim sau Pro o sa fie mai rasarit ca racire in cazul in care un PS5 normal nu ar fi...atunci s-ar putea sa ai o surpriza.


Ca sa iti raspund la intrebare: verifici in spate sa aiba sigiliu (sa nu fie umblat pe la suruburi), verifici daca te mai poti conecta pe net cu ea (nu e banata in jocurile MP) si daca iti ruleaza jocuri digitale si de pe disc (daca le citeste). Cam atat.