Dacă ar fi prezentat Microsoft asemenea calup de porcărioare, era valea plângerii pe-aici... era măcel. Dar așa, dacă le-a prezentat Sony, "E OK, e pentru alt segment, nu e doar pentru adulti!"

Pe de altă parte, eu nu înțeleg de ce nu au rupt gura târgului doar cu prezentări precum noul Horizon. Ah, cred că știu de ce: pentru că nici măcar nu au o dată de lansare. Pot să vină și peste 5 ani. Important e că a fost și altceva în afară de indies și jocuri "pentru alte segmente", nu?

Again, dacă venea Xbox-ul cu trailer la titluri precum Pragmata și arunca data de lansare "2022", se lăsa cu grenade. Așa e "wow, uite nene aici ce poate consola!"

Well, se cheamă double standards.

Eu oricum o voi lua pentru exclusive (cu conditia sa iasa o versiune neagra, cu gamepad negru), dar macar sunt realist. Ce am vazut in prezentare, daca era la Nintendo (sa zicem, ca sa nu mai dau tot timpul Xboxul ca exemplu), nici macar nu m-ar fi convins sa cumpar consola. Acum, ramane de vazut cum sta cu racirea, cu zgomotul, pentru ca designul nu-mi inspira o racire mai buna decat la PS4 Pro. Iar acum vorbim de mult mai mult horse power...