Sa inteleg ca trebuie sa importam corectitudinea politica din America cu sanctiuni drastice (amenzi si puscarie pentru ce scrieti pe net), cu #BLM, #pride si #metoo la pachet, ca sa ne respectam reciproc si sa conversam civilizat in tara asta?
Vreti neaparat sa aveti asa ceva?

Daca nu aveti capacitatea sa purtam discutii serioase si decente la subiect , fara atacuri sau referiri la persoana, atunci OK, o sa avem un internet cenzurat si reglementat in care o sa va luati amenzi pentru orice insulta, oricat de anonimi ati fi.
Deja se pune de un CNA internaut pe you tube.Stiu un blogger celebru care a ajuns sa platasca 10000 lei daune altuia din cauza calomniei, fara sa-l injure sau asa.
Iar destui si-au luat amenzi si s-au trezit cu procese pentru ca au jignit institutii publice pe facebook si au scris m u i e PSD. Sa va vad cum o sa injurati PNL sau USR pentru porcariile pe care le vor face fiindca fac pariu ca nu o sa aveti tupeu.

Vreti sa avem dictatura progresista ca-n America in care nici macar sa-i mai spui unuia ca e urat sau unei femei ca e sexy pe internet de frica ca poti ajunge acuzat de sexism, continuati cu insultele si mistocareala.Vedeti ca a trecut legea anti-cyberbullying de parlament. Sa-i multumiti lui Colo.