@PoisonRemedy cred ca nu stii ce spui cand spui ca lumea nu are treaba cu personajele gay sau transgenderi. Lumea FIX cu asta ar treaba si cu faptul ca ATENTIE SPOILER DE POVESTE

Basically, toti cei care sunt ofuscati de poveste, o fac pentru ca voiau sa rejoace prima parte cu grafica din 2. Sau ceva cu unicorni si curcubee. Lumea nu-si dorest ceva indraznet, ceva diferit, toti vor sa fie ceva normal, banal, safe, binele sa triumfe si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.
Ah si in mod clar sa nu fie o tipa gay personajul cu care joaca, sau chiar o tipa mai musculoasa. Nu nu, feminismul asta s-a dus prea departe. Femeile sa ramana in bucatarie, la cratita, unde le e locul. Personajul sa fie Joel sau oricare alt barbat, eventual sa nu fie asiatic sau pitic sau gras sau gay sau sa nu aibe muschi.

Also, la fel ca in cazul lui Death Stranding, nu obliga nimeni pe nimeni sa cumpere jocul sau sa posteze despre el daca nu-i place si nu are de gand sa-l joace. Iar lumea fix asa se comporta, de parca au dat ei bani 7 ani la stat si cand au iesit la pensie, de banii aia, in loc sa primeasca pensia, primesc jocul asta si atat. Iar asta e absolut penibil.