Quote Originally Posted by Xander Ro View Post

Pana acum nu ii deranja sa umble cu un cap atarnat la chiloti in God of War
Chiar asa.....



Ai observat ca ultimul God of War n-a avut nici macar o secventa cu SEX?
Nici macar boobs?


Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Lol, ce mentalitate, nimeni nu e de neînlocuit in orice domeniu și nu sunt deloc , dar deloc progresist însă cu astfel de mizerii nu se poate merge mai departe.
Dacă ar fi fi-ta tot la fel ai pune problema ?
1. Un producator ca Harvey Weinstein n-ai sa mai vezi nici peste 50-100 ani.
2. Daca as avea fiica....si ar avea peste 18 ani, chiar nu m-ar mai interesa cu cine se culca. De la 18 ani se cheama ca esti adult cu discernamant si iti asumi responsabilitatea cu cine umbli si cu cine te cuplezi. Sunt impotriva violului , dar daca ar fi vorba de relatie intima cu consintamant, nu m-as baga. Din partea mea, daca dupa 18 ani vrea sa devina prostituata, e treaba ei.
#Her body, her choice! dupa o zicala feminista....
Pana la urma, ori suntem tati progresisti ori conservatori?



Cred ca regizori ca Woody Allen, Stanley Kubrick si Alfred Hitccock , cantareti ca Michael Jackson si Elvis Preasley, si inclusiv actori ca Marlon Brando si Charley Chaplin, au comis porcarii mult mai mari.
Dar au avut noroc ca s-au nascut in alta epoca si au reusit sa ne livreze arta cum nu o sa mai vedem niciodata.
Daca nu mergeau la prostituate ori nu aveau amante care sa le ofere inspiratie, productiile lor ar fi fost mult mai insipide.
Asta functioneaza natura si psihologia barbatului.
Altfel nu se poate.
Nu mai stim sa fim barbati si femei, nu mai putem sa facem sex hetero ca in vremurile normale, iar cei care sunt in spatele mizeriei asteia chiar vor sa ne dezumanizeze de am ajuns sa apelam la pornografie VR, jucarii sexuale , papusi si roboti.
Ajungem sa fim amendati pentru ca agatam pe strada sau pe internet...la dracu, o sa ajungem la razboi intre sexe pana la urma! Cei care controleaza media chiar vor sa ne divizeze, ne-au impartit societatea in progresiti si conservatori, in socialisti vs liberali, in globalisti vs nationalisti, in atei vs crestini vs musulmani.... in MGTOW-isti vs Feministe mai nou, ba vor sa ne oblige sa devenim gay si lesbience.
Oamenii chiar atat de orbi sunt incat sa nu-si dea seama ca "cineva' sau "aceia" profita de pe urma conflictelor iscate, si ca se urmareste in final o uniformizare a lumii?

Cu asta am incheiat subiectul.
Si asa ma scarbeste .

---------- Post added 25-06-2020 at 14:55 ----------

P.S. ca tot suntem pe un topic despre Assassin's Creed, da, TEMPLIERII EXISTA!
Dar intr-o alta forma .
Nu Illuminati, nu masoni, nu clubul Bohemian , nu protocolul Sionului sau Skull & Bones, niste parodii scoase la inaintare ca sa ne distraga.

Nu, exista sub forma retelelor mafiote imbinate cu serviciile secrete si elitele bancare, fara nume.
Dintotdeauna au condus lumea, si tot ei sunt cei care au declansat razboaie, revolutii, au impus dictaturi, au manevrat toti dictatorii si presedintii alesi democratic dupa cum au vrut si au demolat regimuri dupa cum au vrut. E laudabil ca au contribuit la cresterea nivelului de trai si la industrializare, dar au facut-o in folosul lor ca sa se imbogateasca si sa devina mai puternici,iar noi sa devenim mai dependenti de ei.
Dintotdeauna, cel putin din secolele XVI-XVIII tot incearca sa ne bage pe gat o ordine mondiala dupa cum vor ei.
Cam din epoca iluminismului!
Vedeti toate bacnotele de dolari, toate declaratiile lui Thomas Jefferson, tot simbolismul american.

Iar divizarea societatii dupa "divide et impera" este unul din etapele instituirii ordinii mondiale.
Ce vedem azi - scandalurile si conflictele dintre conservatori si progresisti, intre traditionalisti si feministe, intre globalisti si nationalisti, e doar o parte din planul final , urmat de iscarea unui razboi final , un razboi civil la nivel mondial intre toate categoriile sociale (Fortnite apropo, si toate jocurile Battle Royale in care ne luptam intre noi pana la ultimul, ne pregatesc pentru acest razboi ), urmat de instaurarea unei ordini mondiale guvernata de Inteligenta Artificiala Centrala in care oamenii vor ajunge niste sclavi.
China e doar un experiment social, un prototip a ceea ce vom experimenta si vom trai cu totii in viitor care se va extinde la nivel planetar.

Ubisoft ne-a dezvaluit inca din primul joc cum decurg lucrurile in spatel cortinei . Cine a urmarit dialogurile dintre Desmond, Lucy si Vidic stie despre ce vorbesc.

Templerii vad ca noi oamenii de rand traim si acum intr-o societate MIZERABILA, infestata de cancerul coruptiei si de prostie.
De aceea vor sa cladeasca o societate noua, mai curata, mai educata, mai buna......dar modul cum vor ei sa o cladeasca e terifiant.