Witcher a avut un personaj bine scris de Andrzej Sapkowski.

Cyberpunk nu are un personaj , producatorii sunt prea lenesi si inapti ca sa poata proiecta un personaj de calibrul lui Geralt.
Asa ca ne baga customizare pe gat ca-n Mass Effect si Fallout, de o sa-mi dea impresia ca joc un personaj cu doi interpreti vocali care citesc replici la modul robotic. Asa, sa scape de un efort in plus de a cauta un actor care sa "intepreteze" (a citi niste replici in timp ce esti inregistrat nu se numeste "interpretare", presupune arta, emotie, implicare, sentimente, asa cum facea actorul Doug Cockle de l-a jucat pe Geralt).
Nu-mi plac deloc actorii care i-au ales pentru rolul celor doua personaje principale.

Nu pot sa proiecteze un personaj precum Rick Deckard , Robocop, T-800 sau Neo cu care jucatorii sa empatizeze.
Ah, si pentru ca neaparat vor sa ne bage feminism pe gat, ca trebuie musai sa jucam si cu o femeie. Bun, puteau sa proiecteze un personaj feminin ca Motoko Kusanagi sau Alita.
Puteau sa fie doua personaje la alegere ca-n Assassin's Creed Odyssey si aia era.

Dar stai, ca multi vor ca personajul sa fie de culoare.......ca de ce alb ca-n jocurile Witcher sau Assassin's Creed Odyssey unde negrii sunt fortati sa se joace cu un personaj caucazian.
Trebuie diversitate!

---------- Post added 29-06-2020 at 08:16 ----------

Acum serios, ca era negru sau alb, preferam sa proiecteze un personaj CANONIC ca Geralt, ala sa fie bine interpretat de un actor vocal excelent.