Directorii se ocupa de recrutari si interviuri poate in firmele romanesti mici/buticuri/bisnite evazioniste de la colt de strada dintr-un cartier marginas rau famat si atunci da, pot avea tendinta sa santajeze candidatele la interviuri .

Dar intr-o multinationala mare care de vreo 10 ani tot sustine ca sprijina , incurajeaza si promoveaza diversitatea, multiculturalismul, egalitatea sexuala cum vezi la fiecare intro de joc (ca cica a fost dezvoltat de o echipa multiculturala si multinationala cu diferite religii si credinte) ma astept sa nu fie asa.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Pai noi vorbim de lucruri diferite. Ai facut analogia cu filmele, unde boss-u ala mare se ocupa de orice vrea el, inclusiv decide cine este angajat si cine nu.
In cinematografie e altceva. Acolo da, regizorul/producatorul e zeu si care taie si spanzura ca primarul, dar si pana si ala are recrutori intermediari care se ocupa cu selectat actorii si actritele !

Dar de la o multinationala IT tind sa nu cred acuzatiile alea, mai ales cand totul e filmat/inregistrat/monitorizat acolo.

Niciun candidat pentru o functie entry/middle level nu are sanse sa interactioneze vreodata cu directorul companiei, ci cu recrutori HR!
Nici macar aia care vor sa se angajeze ca manageri, iar acolo interviurile sunt mult mai drastice din ce am auzit.
Cat despre secretare, e posibil .......dar sunt sanse sa o fi facut in afara programului, in afara companiei.
Iar tipa sa fi avut consintamant cand a iesit cu seful in oras.

Sunt oricum sigur ca ambele tabere sunt vinovate, si angajata si seful.

Si apoi........de ce vin cu acuzatiile alea dupa vreo cativa ani, la fel ca actritele alea de la Hollywood?