Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
Nu cred ca poti juca cu orice NPC. Cred ca poti juca numai cu NPC-urile care probabil au ceva calitati si ii poti recruta. Gen la o scanare cu telefonul iti zice ca poate fi recrutat. Intr-un clip zice ca un muncitor constructor risca sa fie invinuit de ceva asa ca il salvezi si in schimb il poti recruta.
Cu siguranta poti alege orice NPC pentru recrutare.

Tocmai asta-i "catch-u". Nu e ca in Messiah (pentru cine cunoaste) sa poti intra in corpul oricui vezi pe strada, oricand, oriunde, ca sa joci cu el.

Aici vezi oameni pe strada si le poti vedea profilul (care este mega random generated) si daca-ti plac skill-urile respective, il poti recruta, iar din punctul ala, se va genera automat un origin story (parca au zis ca au 10-15 sau cateva zeci unice) pe care-l joci ca sa-l poti recruta si dupa aia devine jucabil. Dar nu ma astept sa fie vreo diferenta de gameplay/control pentru, sa zicem, 5 barbati in jurul varstei de 30-40 de ani, ci probabil singurele diferente minore vor fi intre femei si barbati (if any) si intre "tineri" si batrani, cu mentiunea ca sigur nu vor exista copii pe strazi, sau daca exista, nu vom putea sa-i recrutam.