Rambler are dreptate, in plus, societatea din ziua de azi e bolnava.

https://consequenceofsound.net/2020/...ations-sister/

Daca il stiti pe Adam Savage de la MythBusters, vedeti ce acuzatii ii aduce sorasa. Ce e grav e de fapt ca aceasta boala mintala a feministelor nu e tratata deloc.

Pe langa faptul ca il acuza pentru ceva facut intre 9-11 ani, si au trecut mai mult de 40 de ani de la fapta comisa, ea declara ca abuzul a a dus-o la traume mentale irecuperabile. Pai tot ea pe blogul ei, (femeie la 50-60 de ani deh) vorbeste despre cum a crescut responsabil 3 copii, si se autoproclama "life-coach". Sa fi avut motive financiare? Pai sa vedem, ea nu a lucrat o slujba serioasa vreodata, dar e mare antreprenoare ca are un blog amarat pe care intra 100 de feministe. Si pe facebook are 100 de likeuri... Va dati seama in ce societate bolnava traim daca lumea ia in serios toate specimenele?

Cand o victima e agresata inteleg, poate ii e frica. Dar deja daca lasi prea mult sa treaca, e bataie de joc. Pai cum femeia asta dupa aproape jumatate de secol, 3 copii crescuti, life-coach autoproclamat a trait atat in frica / traume?

Totusi, exista si cazuri serioase. Dar ce e mai frecvent sa vedem, patroni libidinosi fara scrupule sau femei sa accepte targul? Eu ma gandesc la ce cultura avem noi in Romania, unde daca spui ca esti patron / antreprenor lumea deja se gandeste ca furi bani (nu ca faci locuri de munca sau ajuti economia) sau ca videochatul e deja o sursa importanta din PIB.