Permite-mi sa nu cred, acea declaratie este una exagerata si nefondata! Vezi ca a mai scris vreu doua update-URI pe Twitter in care deja da inapoi cu declarația inițială, si sa nu mai zic ca informația este de la o sursa si nu o informație a lui directa.
Eu sincer, nu inteleg cum pun unii botul la astfel de informatii, care nu au nici o logica. PS5 si XSX sunt foarte puternice, cu un mic avantaj pe parte de putere la XSX (ma repet, avantaj foarte mic!), insa, daca ai un GPU mai puternic nu inseamna si ca vei avea performante mai bune.
Un sistem closed box trebuie sa fie bine echilibrat, iar partea de I/O este excepțional de importanta, deoarece aceasta poate reduce masiv încărcarea de date daca acestea sunt distribuite fara a avea un consum foarte mare pe sistem.
Si acum sa revin la ce a declarat acel baiat, nu poti sa declari niste date, care arata o diferenta de 50-60%, cand de fapt tu ai doar o diferenta minima intre cele doua sisteme. Cred ca s-a grăbit cu acel post si nu prea a gandit inainte de a posta.