Single post: iOS Games

  1. #994 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    De fapt povestea este ca Epic a actualizat Fortnite cu meniu direct de plata, care nu trece prin Apple, deci Apple nu-si ia cei 30% din fiecare tranzactie - lucru care este impotriva regulamentului.
    Cateva ore mai tarziu, cand s-a trezit si Apple, au scos aplicatia din AppStore si...atat.
    Iar Epic...care deja aveau totul pregatit pentru ca stia ce au facut si ce se va intampla...well...proces. Because reason.

    Momentan Epic sa zica mersi ca nu i-au banat. Asta e politica Apple si se pare ca face favoritisme, ceea ce nu este ok. Daca era un producator mai mic era banat instant.
    Conform regulilor trebuia direct - aplicatia stearsa instant (delete all - nu se mai pune inapoi) si contul de developer complet dezactivat.

    Iar Epic si-au cam batut joc de Apple la faza asta.
    We will make every effort to work with Epic to resolve these violations so they can return Fortnite to the App Store.
    Mega vrajeala. Ei stiu cum a trecut update-u ala neverificat (probabil ceva proces automat cand ar trebui full code inspection la orice - altfel apar virusi si probleme).

    Din pacate cel mai probabil Fortnite se va intoarce in store fara optiunea respectiva si totul va fi ca si cum nu s-a intamplat nimic.

    Also, se pare ca Epic nu au pic de bun simt. Ei aveau deja planificata o actiune de marketing, stiind ca vor avea aplicatia stearsa - pentru cine nu stie, este referire la reclama Apple in care este aruncat barosul in ecran pentru a se elibera.
    Attached Images Attached Images screenshot-2020-08-13-22.51.13.png