Quote Originally Posted by DrDeath View Post
Salut, nu pot sa ma pronunt despre acel TV deoarece nu l-am avut. Totusi, din cate am putut observa, nu are FALD = Full Array Local Dimming, care dupa parerea mea, este necesar la un TV decent.
Ca o recomandare, ar fi acesta: https://www.emag.ro/televizor-smart-.../pd/DCLKKFBBM/ - acum 2 ani era best bang for the buck TV non OLED si cam cel mai bun non OLED. Inca se tine foarte bine, il are un prieten cu care am locuit 1 an si l-am testat destul cu PS4 PRO si Netflix. In banii aia, iti garantez ca n-ai ce sa iei mai bun.
Un singur minus are si se stie ca e comuna problema la SONY, meniul (Android-ul) se misca mai greu.
Eu am varianta de 2019 a lui: https://www.emag.ro/televizor-smart-...f=fav_pd-title , iar dupa parerea mea, problema amintita mai sus a disparut. Daca ai buget, recomand sa te intinzi pana la el, daca nu, eu alt TV in bugetul acela in afara de SONY XF90, nu vad.
Inca ceva, aceste doua TV-uri au 120Hz la rezolutia 1080p, desi cred ca toti o sa vrem sa jucam 4k 60 fps cand vin noile console.
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Nu este adevarat, nu vei putea folosi niciodata la acele televizoare 1080p@120fps.

Singurele televizoare Sony care vor suporta 120fps (4k sau 1080p) vor fi seriile XH90 si ZH8.

Vreau neaparat ca anul acesta sa trec si eu la un Tv cu HDMI 2.1 care sa suporte 120fps si ma gandeam la XH90 insa va fi foarte scump si nu stiu daca ar fi o alegere mai buna sa iau un OLED cu aceleasi specificatii si probabil acelasi pret insa de la alta firma. Tot ecosistemul AV este Sony in momentul de fata si asa imi doresc sa ramana.