S-o referi la asta, dar nu cum a zis-o - se intelege ca un atuu al consolei digitale, fata de cea cu unitate optica este ca poti face game sharing.
atú sn [At: DA / V: (îvr) ata sf / Pl: ~uri și (îvr) atouri, atule / E: fr atout] 1 (La jocul de cărți) Carte cu cea mai mare valoare. 2 (La jocul de cărți) Culoare cu cea mai mare valoare. 3 (Fig) Element care conferă posesorului superioritate. 4 (Fig) Element care conferă posesorului un avantaj. 5 (Fig) Element care dă posesorului o șansă în plus.
Daca e sa o luam pe bune, editia digitala nu ofera niciun avantaj - ba din contra.
Desigur, fiecare ia ce considera ca i se potriveste, nu despre asta e vorba - doar ca editia digitala nu are niciun atuu, nici macar de pret - de banii aia iei 2.5 jocuri in gamesharing, dar pierzi pe alte parti.
Pentru mine nu era ok editia digitala, chiar daca am si account sharing, asa ca am mers pe cea cu unitate optica.

Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
Update, se pare ca eMAG se vor tine de cuvant:

"Îți mulțumim pentru precomanda consolei PS5™️. Știm că ești nerăbdător să intri în posesia ei, așa că te anunțăm că te vei putea bucura de ea pe 19 noiembrie. Între timp, o să te ținem la curent cu noutăți referitoare la precomanda ta.''
E doar un mail standard. Asta nu inseamna nimic. Tine cont ca PS5 se lanseaza pe 19 si cel mai probabil, pe 20 o sa fie Black Friday la ei.
Daca nu avem norocul sa fie livrata pe 19, e posibil sa o primim mult dupa.