Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
@exo, Fluturaș a spus niște adevăruri totuși. E adevărat că prețurile jocurilor Sony au crescut, cum e la fel de adevărat că proiectarea sistemului de răcire pe consolele PS4 a fost nereușită. Problema e că tu ai luat afirmațiile lui într-un sens mult prea personal.

Stai liniștit că din toată bătălia asta, tot noi vom avea de câștigat. Sony și MS sunt practic obligate să ridice ștacheta generația asta.
Da, ai dreptate, cred că am luat-o cam personal. Am văzut că postează aceleași chestii de câteva pagini încoace și că are aceleași "adevăruri". Nu mi se pare că poți judeca noua consolă și ideea de a cumpăra ceva strict pe punctele descrise de el. Mai ales că știm atât de puține lucruri.

Eu am investit mult în ecosistemul lui Sony, iar cu toate că am avut probleme, nu m-au afectat atât de tare să răspândesc ură. Ventilația da, deși joc cu căști la volum mare, știu că e o problemă și sper să fie rezolvată. Jocurile? Eu spun că stăm bine față de media jocurilor din ziua de azi. Faza că se scumpesc? Nu doar Sony va face asta... va deveni o normă nouă. E păcat, dar va trebui să ne obișuim cu idea. Deci colegul nu a spus nimic nou, doar felul în care l-a spus m-a deranjat mai mult. Dar remediul e simplu, o să ignor alte postări de genul de la el care să facă flame. Îmi pare rău doar că se simte exclus și fără apartenență. Am putea să ne bucurăm de ceva fără a fi în detrimentul celuilalt.

Edit: Înainte să spui că sunt fanboy Sony, vroiam să menționez că mă joc atât pe Playstation cât și PC și Nintendo Switch. Și culmea, nu am nimic cu Xbox, dacă mi-ar oferi ceva în plus (mie personal), probabil că aș cumpăra și un Xbox.