Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
Nu îmi dau seama dacă faci mișto sau chiar ești atât de pornit pe Sony. Desigur nu o să fiu cel care apără pe Sony până la moarte pentru că au făcut/fac destule gafe, dar mi se pare că bați câmpii rău de tot combinând jocuri cu răcire/hardware. Să nu mai zic cu definiția aroganței pe care tot îl postezi de ceva vreme.

Un lucru e cert, companiile astea NU sunt prietenii tăi și nu vor fi niciodată! Să ții minte asta! Ei vor doar un singur lucru, să îți vândă produsul lor, indiferent cum fac asta. Pentru unii funcționează, pentru alții nu. Aparent pentru tine sunt mai multe aspecte pe care din punctul tău de vedere nu fac bine. Ok, valid. To each his own opinion. Dar nu poți spune că nu oferă nimic și "cum să îți dai precomandă"!? Prin afirmația asta faci pe cei care dispun de bani, le convine ce oferă Sony să pară niște proști sau necunoscători.
Spun ce ma deranjeaza si consider ca nu e in regula la Sony avand in vedere ca le-am dat destui $$.
Am intrat in ecosistemul Playstation cu un PS4 Pro luat la precomanda de la Altex + un ps3 super slim sh pe care m-am jucat jocuri faine ca TLOF, GOW, HZD, etc. . Am cumparat peste 100 de jocuri pe PS iar pe xbox in jur de 30.

PS are anumite plusuri, jocuri originale bune si suportul pentru RO care e foarte bun dar pe partea hardware sincer am fost foarte dezamagit pentru ca se incingea si facea ca un avion, atat de rau incat nu puteam sa ma mai joc pentru ca imi strica toata imersiunea, pana la urma am rezolvat cat de cat cu PS4 Pro Limited Edition TLOF Part II.

Nu mi-a placut faptul ca cenzureaza jocuri pentru ca chipurile are nu stiu ce scene sexuale lucru care nu se intampla pe Xbox sau PC.
Pentru salvari in cloud platesti si nici macar nu le salveaza automat cum e pe Steam, am pierdut salvari din cauza asta.


Mi se pare normal sa fiu foarte reticent in cumpararea unui PS5 cand vad cat de proaste sunt PS4/PS4 Pro pe partea de racire in comparatie cu un One S si un One X. Iar politicile Sony incepute cu generatia PS4, continut exclusiv pentru jocuri de la alti dezvoltatori, vezi cel mai recent caz Marvel Avengers Spider-Man in care blocheaza continutul pentru restul platformelor, cea mai de rahat politica, cenzurarea jocurilor iar mai nou jocuri la 80 de euro si controller la 70 de euro, de ce?

Pentru ca au vandut peste 100+ miloane de PS4 si automat se uitate de sus la concurenta?

Da nu sunt ca unii fanboy care stiu doar sa laude o platforma si nu critica sau scot in evidenta marile minusuri.
La Microsoft cel mai mult ma deranjeaza ca nu au suport oficial pentru RO si trebuie sa o tin pe Irlanda desi am cont Microsoft/Outlook/Skype pe Romania iar pe partea de jocuri originale nu prea au livrat.