@keanustar, de la mine ai auzit de procesor probabil, normal ca contează doar ca nu se justifica diferența de 3000 de ron care de fapt era vreo 4000 de ron cand am luat eu B9 de 55" la 4399 ron! Webos merge brici deci stai liniștit ca aplicațiile se deschid la fel de repede ca si pe CX si merg foarte bine.
Upscaling da, daca te uiti la filme in 1080p conteaza procesorul dar eu 70% l-am folosit cu continut 4K Dolby Vision sau HDR 10, SDR tot 4K. Urmăresc cateva seriale in 1080p si e ok si asa, am vazut si C9 si CX, cel din urmă se descurca ok la upscalat si din 720p dar eu mai jos de 1080p nu am fost nevoit sa cobor, la posturi TV nu ma uit de loc!
In game mod multe lucruri ce face procesorul de imagine sunt oprite pt un lag mic si ma gandesc ca nu mai e nevoie de upscaling celor ce se gândesc la un TV pt noua generatie de console ca totul va fi 4K!

Da, CX este mai bun si nu contest dar merita diferența aia mare de bani? Pentru mine nu, cine se scaldă in bani sau ii face mai usor probabil merită!
Ai dreptate legat de calibrare, am simtit si eu ca ar avea nevoie de o calibrare profesională dar eu am facut tot felul de teste si comparații, cine vine la mine și-l vede zice că-i perfect. Eu cu albul am probleme, white balance pe medium e cam rece iar daca urci ia warm2 ai alte usoare nuanțe, parca nu e alb curat nicicând dar repet, trebuie sa fi asa mai pretentios si cu puține fixuri sa observi. Eu in mare parte sunt mulțumit de el, la banii aia la cat l-am prins nu puteam lua nimic mai bun, multe lcd-uri is mai scumpe! Felicitari pt CX, stiu ca e misto, un minus as zice ca are, gama 2020 nu mai suporta track-uri audio DTS! Mai auzeam ca multe vin cu panouri cu dirty screen effect si banding, al tau cum e pe 10% grey? Al meu l-am nimerit bine, nimic banding vertical si nici DSE,foarte curat panou am nimerit!

@Teo, din cate stiu eu cei de la rtings cand au facut recenzia nu aveau cum sa testeze 4K la 120hz, nu aveau cu ce testa de aia scrie acolo ce scrie, asa tin minte ca au si zis pe YouTube lucrul asta, poate la alt televizor sau poate chiar la B9.
LG aveau ceva probleme la 120hz cu noile placi video nvidia si gsync parca dar din cate stiu s-au rezolvat cu update de firmware. Daca vrei amanunte caută despre subiect pe YouTube pe canal la Vincent Teoh / HDTVTest
Nu vad de ce sa nu suporte B9 4K la 120hz, are 4 porturi HDMI 2.1, are panou pe 120hz asa ca.... Daca va mai fi de BF la pretul la care l-am luat(sau mai mic) ti l-as recomanda, scapi de blooming-ul lcd-urilor si eventual clouding!
Atâta numa ca probabil jocuri in 120 fps vor fi foarte putine, un Tetris si alte jocuri slăbuțe dar oricum merita un TV nou 4K Dolby Vision/HDR si numdoar numa pt gaming. Eu dupa ce termin de renovat camera voi construi si un sistem Dolby Atmos / DTS X 5.1.2, am deja receiver capabil, e foarte misto experiența daca ai difuzoare in/pe tavan pt Atmos!