Am achiziționat 36 de luni de xbox live gold Brazilia (94 de euro), am reușit sa-l activez (nu a fost asa simplu - de pe PC nu mi-a mers cu regiunea setata pe Brazilia, ci a mers cu VPN în UK și redeem) asa ca acum am xbox live gold pana în 16.10.2023.

Nu am reușit insa sa iau o luna de Gamepass Ultimate. Aveam eroare ca regiunea ar fi diferita. Incercam de pe US. De pe laptop cu regiunea setata pe UK (acolo am contul) ma ducea pe pagina de MS România și normal ca pagina de upgrade la gamepass nu era de găsit.

Am contactat XBox support pe chat și mi-au spus ca trebuie sa aștept o luna pentru ca maximul e de 36 de luni și cum eu încerc sa iau o luna de gamepass, s-ar duce la 37.

Rămăsesem cu impresia ca ar merge sa prelungesc cele 36 de luni cu una de gamepass imediat, Insa daca cei de la support zic ca nu e asa, aștept o luna...

LE: Am intrat direct pe store-ul din UK și am cumpărat cu 11 lire o luna de Game Pass Ultimate asa ca este valid abonamentul pana pe 17.10.2023.

Cost total 480 (420 3 ani xbox live gold Brazilia si 60 de lei 1 luna de game pass ultimate) fata de 2160 de lei cât ar costa 36 luni de Game Pass Ultimate (calculat pe UK, 11 lire pe luna).