Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Avem niste guvernanti absolut imbecili si un presedinte tras pe acelasi calapod. De acolo pornesc multe.

Noi nu am fi avut acesti guvernanti imbecili daca nu ar fi fost si "duminica orbului" si un Iliescu care sa distruga tot in Romania, tot ce inseamna in materie de invatamant, cultura, infrastructura, productie, justitie si sanatate. Inclusiv singurele chestii bune pe care le-a lasat regimul ceausist: seriozitatea, harnicia, generozitatea, devotamentul de orice, voinicia si nivelul de cultura si educatie al romanilor de altadata.
De bine, de rau, sub Ceausescu romanii mai construiau sosele, autostrazi, cai ferate, linii de metrou, sisteme de iluminare publica, conducte, baraje, fabrici, scoli, spitale..........AZI NU SE MAI CONSTRUIESTE NIMIC. Ori construiesc privatii niste benzinarii, mall-uri , cladiri de birouri, ceva retele de internet, supermarkete, saloane, cazinouri, chestii care azi sunt, maine nu mai sunt.

Ce a construit Ceausescu ramane si peste 100 ani.

A nu se intelege ca-l regret pe odiosul asta de dictator criminal, regret ca Romania democrata si liberala n-a putut sa faca si sa construiasca mai mult decat a facut-o Romania comunista.




Din cauza lui Iliescu s-a produs manelizarea societati si am ajuns o republica bananiera controlata de interlopi si securisti.

Nu stiu cum se face ca alte tari ca Polonia, Cehia sau Ungaria , imediat dupa prabusirea comunismului, au votat presedinti si guverne conservatoare si liberale de dreapta, numai noi ca idiotii am preferat sa ramanem in continuare comunisti ca tara, votand cu "socialismul suedez" al lui Ilici.

Cu regele Mihai reintors in tara si cu Coposu si Ratiu la guvernare, tara asta ar fi fost departe, azi probabil depaseam demult Cehia sau Polonia datorita resurselor , pozitiei geografice si iesirii la Marea Neagra.


Acum, zii mersi ca n-am ajuns ca-n Belarus si din 2004 ne multumim sa votam cu politicieni de dreapta imbecili ca Iohannis si Constantinescu sau cu securisti ca Basescu, care macar ne-au integrat in UE si NATO , apara justitia si liberalizeaza piata muncii. Ori astia ti-au dat si dreptul de a emigra in alte tari sa muncesti pe salarii mai mari.

Daca in 2004 iesea Nastase presedinte, azi am fi fost ca BELARUS cu el presedinte si astazi.
Deci se putea si mai rau!