Quote Originally Posted by marv View Post
da, e foarte amuzant sa asisti la un proces democratic disfunctional. Pentru ca e vorba aici despre cum poti sa le zici altora "haha, got you!", nu despre viata de zi cu zi a sute de milioane de oameni.
Aia 100 de milioane de americani democrati din California, New York , Washington, Massachussets , D.C. si Illinois o duc destul de bine locuind in asezari urbane mari ca New York, Los Angeles, San Francisco, Seattle si Chicago. Au oportunitati la toti pasii, au tehnologia la nas, trebuie doar sa-si foloseasca chestiile alea din cap numite creier. Isi permit sa faca studii superioare suprandatorati pe 30-40 ani, si probabil ca ajung pana la urma sa traiasca mediocru din joburi de fast-food, dar sunt unii care le achit pentru ca reusesc sa-si depaseasca conditia si sa aplice ce au invatat, devenind ingineri IT.
Ca multi (in special minoritarii etnici) prefera sa ajunga putori, alegand sa stea pe food stamps si sa doarma sub poduri, sau sa traiasca din infractionalitate (droguri, proxenetism, trafic de arme), asta este, au avut de ales. Statele respective ar putea foarte bine sa-si declare autonomie si sa traiasca pe cont propriu, administrate de guvernatorii lor "socialisti".


Chiar nu inteleg de ce se plang democratii de Trump si ca republicanii au majoritate in senat cand ei traiesc confortabil in orasele lor, asa cum sunt administrate de guvernatorii lor democrati. Sau ar putea sa traiasca daca s-ar tine de munca, ca sunt multi care prefera sa stea pe ajutoare sociale:






Si statele republicane au orase frumoase, dar putine si mai mici:





Sunt state republicane cu regiuni intregi de stepa si chiar desert., orasele's mai mici si mai putine. Locuiesc niste redneci pe acolo, fosti veterani de razboi, fermieri , fosti lucratori de fabrici care au fost mutate in China, comunitati neoprotestante care n-au curent electric, masina si nici net, genul de oameni care dorm cu biblia sub perna si cu mitraliera in mana.... iata ca astia decid viitorul Americii multumita constitutiei si sistemului electoral. Nici vorba de supermarkete, fast-fooduri , zgarie-nori, cladiri de birouri, multi chiar locuiesc in rulote.

Aia nu au de ales, din cauza convingerilor si mediului din care provin nu s-ar putea adapta in statele democrate dezvoltate, si nici n-ar putea sa obtina venituri suficiente pentru a suporta costurile de acolo.Multi nu au habar sa intre pe un calculator. Foarte putin probabil sa fie capabili sa invete un limbaj de programare si sa lucreze in IT. Mai ales ca sunt BATRANI care n-au pensie ca-n Europa. Astia ca el voteaza TRUMP:




Nimanui nu-i pasa de soarta lor, in afara de politicienii republicani care ii manevreaza si ii mint cu promisiuni populiste si traiesc cu mandria ca au o voce in Congres si un guvernator , dar macar nu traiesc ca niste trantori pe banii statului din taxele platite de altii, cum fac BLM-istii din statele democrate care dau jos statui, jefuiesc magazine, incendiaza masini si se asteapta sa primeasca totul moca de la stat. In statele democrate deja exista SOCIALISM pe fata.


Negrii astia, care traiesc din droguri si trafic de arme, sau ajutoare sociale moca, voteaza politicieni ca Obama , Hillary sau Biden


Rednecii macar isi iubesc tara, istoria, cultura, valorile, sunt patrioti, sunt crestini, au niste principii, sunt OAMENI cu coloana vertebrala .....spre deosebire de americanii din statele democrate care au ajuns sa traiasca muncind ca niste roboti si sclavi ale unor corporatii transnationale si asistand ca niste impotenti la cum autoritatile le restrang drepturile si libertatile individuale pentru ca niste "maimute" sa capete privilegii si ajutoare sociale moca , ca sa ajunga sa le distruga istoria si cultura.



Si da, le spun "maimute". Pentru ca un OM normal n-ar urla ca un urangutan si nu ar face ce face maimuta asta topaind pe masina de politie din clipul asta:



De asemenea, asta.....cata obsesie compulsiva si prostie sa ai pentru a darama .....O STATUIE ?