Quote Originally Posted by ReedV View Post
Din punctul meu de vedere quick resume nu este necesar pe PS5. Daca in 6s de la pornirea SpiderMan Miles Morales de exemplu ajung deja sa ma joc, quick resume nu ar oferi nimic in plus.
Ce va mai place sa dati doar exemplele care va avantajeaza. Cum Dzeu sa nu aduca un Quick Resume nimic in plus? Adica ceva ce se intampla pe orice telefon/tableta de buget these days? In cazul tau, ai dat exemplu cu Spiderman Morales care porneste in 6s (de fapt porneste in 11s). Dar de ce nu dai exemplu Destiny, RDR2, FF XV, Batman Arkham Knight & Co care dureaza peste 1 minut? Sau tu joci doar Spiderman?
Quote Originally Posted by ReedV View Post
PS4 Pro nu e atat de oribil cu sunetul, problema lui a fost calitatea pastei termice, dupa 2 ani si consola mea a inceput sa "decoleze" si dupa inlocuirea pastei cu MX4 e aproape inaudibil dar e un avantaj la PS5 ca nu se degradeaza asa repede solutia lor metalica, nici nu prea as avea experienta sa o inlocuiesc.
Incorect. E la fel de zgomotos si dupa inlocuirea pastei termice. A inceput sa iti decoleze dupa 2 ani, pentru ca probabil de-abia acum ai pus jocuri care sa forjeze CPU-ul/GPU-ul consolei la maxim. Sper ca nu va fi cazul si la PS5, care oricum e muuult mai silent.

Anyway, s-a batut atata moneda pe cat de rapid si revolutionar este SSD-ul din PS5, ba chiar m-au facut multi experti praf pe-aici. Unde e revolutia, ca nu-mi dau seama?