Quote Originally Posted by zoli86 View Post
Abia astept sa tin deschis 5 jocuri deodata pe Series X........said no one ever
Vulpea cand nu ajunge la struguri...
O sa vedem cat de multumita o sa fie lumea de lucru asta in cateva luni. Si ma refer la oamenii open minded, nu la fanboys Sony care cumva ii privesc cu superioritate pe cei care joaca pe sau si pe xbox.

La fel va aud si cu spatiu de stocare. Daca tot joci un singur joc odata, de ce nu au oferit SSD de 300GB? Ce-ti trebe mai mult? Joci un joc, il termini sau vrei altceva, il stergi si instalezi altu. E exact acelasi lucru.

Cel mai bun exemplu e chiar acum la lansare cu acel tech demo si DLC standalone - vrei sa joci putin Spidy, dar si putin Astro. De ce sa inchizi fiecare joc cand il deschizi pe celalalt, ca sa vezi iar acea enumerare de logo-uri de la inceput de joc si sa apesi pe continue, cand poti sa...nu?
Si chiar daca nu le vezi, nu esti in punctul unde erai. Poate erai intr-o misiune, poate erai intr-o cursa sau intr-un punct unde nu puteai salva inca. Iar cand te intorci la el, trebe sa o iei de la capat. Dar nah, nu e fun daca nu e facut de Sony... Daca era feature exclusiv Sony era cel mai tare lucru inventat vreodata si venerati optiunea.

Ne omoara ipocrizia asta, mai ales pe fanboys PS.
Uneori chiar am impresia ca aveti actiuni cumparate la ei si in momentul cand cineva zice ceva de rau, dar real, despre jucaria voastra, va simtiti atacati personal pentru ca aveti banii in joc

Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
Si mie imi place functia asta mai mult decat quick resume, mai ales ca se incarca in cateva secunde .
Tot nu inteleg de ce se compara/echivaleaza quick resume cu...chestia asta. Nu este acelasi lucru. Nu poti compara un laptop cu un scaun. Fiecare face altceva.
E un cu totul alt sistem si nu-ti pastreaza jocurile deschise ca sa poti reveni cu usurinta in ele.
Also, nu te poti intoarce unde erai inainte, sau unde ai salvat tu manual, ci doar in anumite puncte cheie marcate de developer.

Aici in video de sus, e foarte clar ce se intampla - in alea 5-6s se incarca jocul cu totul, lucru ce pare destul de greu, sincer sa fiu.
Asta ar insemna minim 22GB de date citite "raw", sau 40 GB cu tot cu compresie cum zic ei. Iar jocul parca are undeva la 12GB cu totul, deci trebuia incarcat complet in 1.5, max 2s. Probabil se pierde timp sa inchida Spidy (2s) si sa goleasca memoria, inca 1-2s.

La fel de dubios e si la min 5:00 cand porneste Spidy - tine tot 6s sa intre in meniu si again, era vorba - si e absolut realizabil - incarcare in sub 1sec la 8-10 GB read speed.
Probabil tre sa faca si alte chestii care dureaza mai mult decat incarcatul jocului pt ca sunt foarte convins ca nu are niciun motiv sa incarce efectiv mai mult de 8-10 GB anyway.

Also da, daca jocul suporta activities = porneste direct de acolo, fara niciun intro video, fara niciun start menu - ceea ce este un pas in fata, dar trebuie tinut cont de cat de rapid se incarca. Daca e un joc asa mic e ok, dar e posibil ca jocurile mai mari, care se incarca direct intr-o scena mai complexa, sa se incarce mult mai greu.

Dar again - e foarte tare ca se poate face asta, dar este ceva complet diferit de Quick Resume de la Xbox. E o tehnologie complet diferita care nu se poate compara.