Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Asa este. Dar la fel se zicea si ca SSD-ul din PS5 e 2x mai rapid decat cel din XSX, iar acele 2-3s inseamna doar...cat? 10% mai rapid?
Ideea e ca ambele console sunt la fel de slabe sau la fel de puternice, depinde cum privesti si ca, din pacate, avem parte de acelasi lucru in jocuri, fara diferente notabile.

Iar asta nu stim daca este de la devi, care nu s-au sinchisit sa stoarca ambele console asa cum ar trebui, sau chiar asta e tot ce pot oferi.

Ideea e ca generalizarea asta si panica asta de acum nu ajuta la nimic. Eu zic sa ne bucuram de ele (sau de ce reusim sa cumparam) si atat

Aia nu este rezolutia nativa, ci cat scade cel mai putin, in acel dinamic resolution. Rezolutia nativa e aia in care ruleaza default, fara upscalling.


Nu inteleg - cine pe cine a acuzat? Chiar nu mai putem purta o conversatie, chiar si in contradictoriu, fara sa folosim termenii astia? Nu am acuzat pe nimeni de nimic.
Si da, pe PS5 din ce am vazut pana acum, jocurile ruleaza cu checkerbording.

Pentru cine nu stie, checkerbording este o tehnica de reconstructie care tot ce face e sa dubleze rezolutia prin upscalling, intr-o metoda in house in care "every other pixel" este folosit de la frame-ul anterior. Asta inseamna ca jocurile care au checkerbording implementat, ruleaza la 1440p (vezi DS in resolution mode). Iar restu, au rezolutie dinamica, adica o schimba in functie de nivelul de incarcare on screen.
Nu e nimeni supărat sau agitat pe subiectul acesta! Poate cuvântul "a acuza" e puternic, dar insinuarea pare să fi fost acolo.

Eu prefer sa privesc lucrurile așa - mă bucur sa vad că există atât de multe discuții pe subiectul acesta XBOX vs PS5 pentru că e un semn că o să avem o generație competitivă.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk