Quote Originally Posted by eidos View Post
Pana la urma nu e prost ala care cere e prosta ala care da
Am tot vazut lozinca asta aruncata prin diverse parti.

Nu cred ca e nimeni prost, nu se bate nimeni sa dovedeasca cine e mai prost si este total irelevant.
Pe principiul asta dinntr-o alta perpectiva cei mai prosti sunt aia care accepta practici degradante precum bisnita, samsareala, camataria sau resellingul...scalpingul cum le zice mai nou. Cei mai prosti ar fi aia care considera ca da "domle asta e realitatea fiecare face ce vrea toti avem drepturi, ca de responsabilitati sau morala cui dreacu ii mai pasa. Ala care se descurca e sefu, restu sunt prosti."
Deci, din nou, consider ca genul asta de a pune problema este irelevant.

Asa cum au spus si alti oameni chiar in threadul asta, consider ca atitudinea corecta in situatii de genul asta este ignorarea pe cat posibil a practicilor astora. Si da cateodata iti vine sa refulezi, sa iti versi frustrarile undeva, probabil ca unii o fac in mesajele olx.

La fel ca si discutia aia cu resemnare totala de genul " da domle dar din astia sunt si or sa fie tot timpul" ca si cum asta ar justifica orice. Trebuie gasit un consens intre cumparatori si retail, pentru ca sunt convins ca sunt metode de combatere ale unor astfel de practici, doar ca marile corporatii cat si reprezentantii retail nu se sinchisesc inca sa faca ceva in acest sens.
Modelul unor astfel de lansari este depasit si sunt posibile proceduri care pot fi folosite mai ales in mediul online pentru a combate fenomene de genul asta cu scalping, reselling etc.

Pana atunci ne bazam pe posibile noi stocuri si asistam la tot haosul. Mai jucam un joc pe PS4 care este inca foarte ok, ne relaxam