# BG seller #
Sincer nu as cumpara de la persoana respectiva din Bulgaria, dar asta nu inseamna ca oamenii nu sunt legit.
Nu stiu daca este ok felul in care s-a sarit pe ei tinand cont ca cineva de aici a vizitat acel site in the first place, omul are dovada si a atasat-o. Atata timp cat a zarit o urma de interes venind de aici, omul si-a facut cont si a aruncat undita, daca si le vinde bine, daca nu, nu.

# Goana dupa PS5 #
@MRC in principiu ai dreptate si daca esti genul de persoana chill din fire si rabdarea nu este o problema, te invidiez.
Insa, nu uita ca nu toata lumea cumpara PS5 strict pentru a juca jocul X sau Y. Exista colectionari, entuziasti, oameni care vor neaparat sa le aiba day one pentru ca asa vor ei si asa isi hranesc pasiunea.
De aceea colectionam si figurine si statuete si platim sute de $ pe cate o piesa, nu e ca si cum facem ceva concret cu ele.

La mine nu ar fi fost cazul cu PS5, as fi acceptat sa astept pana prindeam una pe un canal oficial, dar daca nu as fi prins un XSX day one innebuneam si la propriu si la figurat si spargeam tot si monitoare si televizor si tot, pe jos ma duceam pana in Ungaria si ma legam de gard in fata eMAG in Budapesta.
Eram in stare sa cumpar XSX si despachetat fara cutie, fara garantie si sa dau si 6000 RON pe el, doar sa il am in prima zi.
Cu exagerarile de rigoare spun asta constient fiind ca sunt oameni care simt acelasi lucru si in legatura cu PS5.