Ce tare e jocul! Il urmăream de ceva timp și dacă tot l-am văzut la preț redus pe store am zis să-mi fac un cadou de Crăciun. Îmi place foarte mult direcția artistică, paleta de culori. Știu că la lansare avea ceva probleme tehnice dar acum e foarte jucabil. Am întâlnit un singur bug când am intrat cu picioarele intr o cutie și tot o caram după mine și ocazionale frame drops la scene intense cu multe efecte speciale. Unele mici probleme cu camera când țintești și ești lângă un perete, i se văd globii oculari, in rest e foarte ok. Mi ar fi plăcut să fie un slider bar cu motion blur, deși pare bine implementat l-aș fi vrut mai temperat. Jesse se mișcă cam ciudat și are un control ciudat când țintești cu arma dar te obișnuiești. Ar fi mers și o rezoluție mai mare, sau ceva antialising, nu mă pricep la detalii tehnice doar că nu prea are "smooth edges". Înțelegeți voi.
Cu toate astea, are o fizica incredibila. Am jucat puțin din el și surprinzător m-am dus cu gândul la FEAR (in scenele cu coridoarele și jocurile de lumini simțeam cum îmi crește anxietatea), Matrix, Max Payne, Half life (gravity gun) sau Bioshock. Având ps4pro, am luat ediția simpla cu dlc-uri, mai că-mi pare rău că nu am luat versiunea pt ps5, îmi imaginez că ar arăta demențial cu RTX.
M-a prins tare cum a inceput deși cam din topor, m-a băgat în priză din primele minute. Expozițiunea e cam inexistentă așa că citesc tot ce prind că sa aflu mai multe. Deocamdată sunt foarte entuziasmat de joc, sa vedem cum e in continuare.