Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
140ron pe site-uri de keys !
Pai site-urile de keys sunt cam "ilegale" - gray market. Ma uitam ca pana si The Verge facuse un articol cu pret bun la joc, dar de pe Eneba (a marketplace that sells codes), care cu siguranta a pompat ceva bani la ei ca sa-i promoveze, intrucat nu este tocmai ok ce fac ei si cum procura acele coduri.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Hmm, deci orice joc ar iesi "ahead of this time", cu grafica de nu face fata niciun super-sistem, e automat un joc prost optimizat. E bine, ca sa nu fie rau. Am observat trendul acesta de a se merge pe ideea sa prinzi 1000FPS in Doom Eternal. Optimizare, nu gluma.
Pai nu e chiar asa - pe PC-uri merge chiar foarte bine, inclusiv pe 1080 il poti juca in 1080p cu totul la high/ultra, desigur, fara RT. Eu ma refeream la console.
Si aici ajungem, again, la ce ziceam anterior - jocul nu trebuia lansat deloc pe console pana prin toamna 2021, cand va iesi versiunea de current gen, iar last gen sa fie complet scoasa din discutie sau sa mearga doar pe Pro-uri.

Also, tine cont ca si Minecraft sau Quake 2, cu real RT (deci si GI) ingenuncheaza cam orice - aia este puterea de care ai nevoie pentru asa ceva, fara alte artificii. Daca dezactivezi RT, merge bine pe majoritatea sistemelor.