Quote Originally Posted by MonkY View Post
Man, suntem in 2021 si tu vorbesti de "merge foarte bine pe PC-uri in 1080, fara RT"? Serios? Eu n-am cine stie ce placa video, dar n-am mai jucat ceva in 1080p pe PC de vreo 5 ani or so (de cand am trecut la 4K). Vad sensul de 1080 la super high refresh rates, pentru competitie... gen vrei sa joci multiplayer in 240FPS or more. Dar, care competitie, care multiplayer la Cyberpunk 2077? Jocul trebuia sa-ti fure privirea cu detaliile universului... A-l porni in 1080p pe PC mie unul mi se pare o blasfemie. Repet, vorbim strict de grafica. Daca-l joci doar pt. story and stuff, merge si 1080p. Dar tot e pacat de joc. Care stiu, oricum pt. voi e de rahat, therefore orice argument e invalid.
Da. Si-ti spun si de ce. In primul rand, pe console cam aia e rezolutia si nu pare sa te deranjeze. In al doilea rand, vorbind eu despre mine, am monitor 1080p (si multi au 1080p dar 240 sau 320hz) deci aia e rezolutia la care m-as juca.
Da, o sa-mi spui ca la consola joci de la 5-10m de TV si la PC stai la 10cm, dar asta nu conteaza. Poti sta si la consola la 10cm de TV daca vrei. Arata la fel de nasol daca nu e rezolutia nativa (ma refer la orice afisezi).

Nici nu cred ca are rost sa ai monitor 4K (iar tu stiu ca ai TV, nu monitor) la PC decat daca vrei/poti sa joci totul in rezolutie nativa, pentru ca stand la 50cm de ecran, vezi absolut tot si arata oribil (cel putin pentru mine este deranjant) orice joci in rezolutie mai mica decat nativa.

Also, again. Tu faci parte din oamenii care-si permit si care cred ca normalul lor este normalul tuturor, dar nu este chiar asa. Iar placa ta (3070 parca) care "nu este cine stie ce", este foarte buna si sunt oameni care viseaza la asa ceva. E generatie noua si e absolut normal (daca nu e bottlenecked de CPU - desi am inteles ca doar daca cresti densitatea oamenilor de pe strada scade FPS) sa mearga excelent.