El ca articol e partial misleading, pentru ca studioul ala nu se mai ocupa. Dar nu au concediat toti angajatii, ci doar au anulat proiectele viitoare (deci concediati au fost probabil cei care lucrau la astea viitoare unannounced).
Sunt cateva jocuri care sunt aproape de finalizare si se vor lansa, dupa cum au zis.

Deci cumva articolul asta lasa de inteles ca nu a mai ramas niciun angajat acolo.
especially when better services exist?
Pai probabil ca aia nu au facut o comparatie intre servicii, sa vada ce dezastru e - momentan - la celelalte - geforce now, luna, xcloud - sunt toate dpdv tehnic (momentan) un dezastru.
Era chiar zilele trecute pe reddit o discutie, unii care aveau nevoie sa joaca pe telefon ceva jocuri si ziceau ca la geforce now si new beta de la xcloud calitatea video e foarte naspa si nu e jucabil nimic.

Daca ne uitam in articol, ei efectiv au postat la fostul developer pe site (care nu mai au nicio treaba cu jocul oricum de peste un an) si acum au facut articol ca "uite, nu mai raspunde nimeni de joc".
"You can’t really blame the original developers — Google fired them all" - dar nu e adavarat asta, ca "original developers" nu erau angajati, ca sa ii concedieze - cu aia doar au intrerupt colaborarea.
De concediat din ce stim noi aia erau angajati google care au fost concediati si n-au nicio treaba cu fostul developer al jocului astuia.

De ex in articol zice ca google aquired Typhoon Studios (deci direct developerul), dar userul ala de pe reddit s-a adresat catre 505 Games, care e de fapt fostul publisher

Un alt articol facut pe genunchi, strict ca sa denigreze Stadia. Efectiv nu inteleg ce se intampla.

Si ca sa te citez (desi stiu ca nu ai nicio treaba cu asta) - daca media continua sa denigreze in halu asta Stadia, ma tem ca destul de rapid, Stadia o sa ajunga pe lista aia