Quote Originally Posted by chinty View Post
Eu ma intreb ce deal au ALTEX cu Playstation/Sony de fac rost de console, iar EMAG care se lauda ca sunt cei mai mari de pe piata, stau pe tușă.
Ori cei de la ALTEX au dat o prima de volum la Sony, care oricum e mai mică decât posibilele amenzi ANPC dupa tombola, sau le convine situația celor de la EMAG, ca nu le streseaza nimeni serverele si ei oricum isi iau comisionul mare de la WANNDER?
Doar ca imagine însă, mi se pare ca EMAG din nou se fac de kko, așa cum s-au mai făcut cu reduceri false si alte prostii.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk
man eu cred ca Altex a facut pe dracu-n patru sa faca rost de multe ca s-a vazut cu un picior in groapa sau chiar doua dupa tombola respectiva... pe EMAG sincer nu cred ca l-a interesat asa mult din moment ce nu a clacat ca Altex si sta relax, vinde produsele altora la supra pret cum fac ei de fel de fapt.. cam asta e reasoningul meu, acum nu stiu

---------- Post added 23-02-2021 at 17:46 ----------

Quote Originally Posted by BlackLight1987 View Post
De cei de la quickmobile ce părere aveți? Făcând exceptie de pret, care este asemănător cu cele de pe olx!
pai ce parere...buna rau, am luat o husa de telefon de la ei si o folie de sticla si au fost bomba )... )

ce parere sa am man, normal ca o sa fie totul ok, sigilata, doar ca na, cu 20 de mil mai mult decat pretul initial sau cva de genul daca nu ma insel