Băi băieți, cum l-ați bălăcărit pe userul Atx-Mg așa faceți și cu reprezentantul jocurinoi. Numai elitisti pe aici. Care mai de care experți, de își închipuie că vorbesc cu CEO aici - pe un forum privat. Eu zic că e mai bine să avem reprezentanți aici pe forum (care ne mai pot ajuta cu un status sau hints) decât pe nimeni.

1. Nimeni nu vă bagă mâna în buzunar. Politicile de preț sunt standard pt mioritica noastră țară. Toți pun un preț mai mare tăiat. Că unii au alte așteptări de la magazinele mici...ghinion. Cele mici, învață de la cele mari.

2. Aveți probleme cu vreun magazin? Plângerile se rezolvă la OPC nu pe un forum privat. Aici se umflă doar momițele, se generează flame/hate dar sigur nu-și schimbă vreun shop politica că ne vărsăm noi frustrările pe aici.

3. Nu lucrez nici la altex, nici emag, nici jocuri noi. Sunt doar colecționar și gamer (mai rar). Nici nu mai dau atenție prețului tăiat. Găsesc un joc la un preț pe un site și după aceea compar cu ce găsesc pe price.ro sau pe olx. Nu cred că cumpără nici drq că vede că e un preț mare tăiat. Sau cel puțin nu ăștia de și-au luat mai mult de 10 jocuri în viața lor și care știu cum merge treaba.

My 2 cents,
L.