Quote Originally Posted by jocurinoi View Post
nu e nici o strategie si nici un algoritm. asta este doar in imaginatia bogata a haterilor.
Deci desi recunosti in urmatorul paragraf ca a fost e greseala, ma faci voalat hater. Nice! Nu sufar de bagare in seama si nici nu sunt hater, doar ca am intrat pe site-ul vostru si ma uitam prin lista de jocuri si am observat la multe titluri preturi umflate si taiate. Daca citesti atent ai sa vezi ca am si recunoscut ca e probabil cel mai bun pret de pe piata la jocul respectiv si nu numai, tocmai de aia nu intelegeam de e nevoie de reduceri false.

Ma opresc aici. Multumesc pt raspuns!

Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
Ce trolleala ieftina. Reduceri false, lol. Cu toata greseala de calcul, nu exista preturi sau reduceri false ori adevarate.

Si zici ca lucrezi in domeniu, eh? Specializat in descoperirea procentuala a reducerilor "false". Va platesc aia bine, sau...
Esti ok? Ca vad ca numai raspunsuri acide ai. Poate imi si explici de unde ai impresia ca e trolleala si de ce merita o intrebare chiar si retorica (neadresata tie) acest gen de raspuns.

Quote Originally Posted by LucKos View Post
Băi băieți, cum l-ați bălăcărit pe userul Atx-Mg așa faceți și cu reprezentantul jocurinoi. Numai elitisti pe aici. Care mai de care experți, de își închipuie că vorbesc cu CEO aici - pe un forum privat. Eu zic că e mai bine să avem reprezentanți aici pe forum (care ne mai pot ajuta cu un status sau hints) decât pe nimeni.

1. Nimeni nu vă bagă mâna în buzunar. Politicile de preț sunt standard pt mioritica noastră țară. Toți pun un preț mai mare tăiat. Că unii au alte așteptări de la magazinele mici...ghinion. Cele mici, învață de la cele mari.

2. Aveți probleme cu vreun magazin? Plângerile se rezolvă la OPC nu pe un forum privat. Aici se umflă doar momițele, se generează flame/hate dar sigur nu-și schimbă vreun shop politica că ne vărsăm noi frustrările pe aici.

3. Nu lucrez nici la altex, nici emag, nici jocuri noi. Sunt doar colecționar și gamer (mai rar). Nici nu mai dau atenție prețului tăiat. Găsesc un joc la un preț pe un site și după aceea compar cu ce găsesc pe price.ro sau pe olx. Nu cred că cumpără nici drq că vede că e un preț mare tăiat. Sau cel puțin nu ăștia de și-au luat mai mult de 10 jocuri în viața lor și care știu cum merge treaba.

My 2 cents,
L.
Uite tocmai ca sunt reprezentanti ai magazinului am vrut si eu sa aflu de ce aplica tactici de genul. Eu nu inteleg unde vedeti voi atac cand se pune o intrebare.

Atac ar putea fi catalogate aceste raspunsuri ale voastre fata de o intrebare care nu va privea.

Hai sa-ti raspund punctual:

1. Faptul ca accepti niste magarii ca si standard, nu e problema mea. Las-o ca merge si asa ar trebui sa fie imn national. Tocmai dim cauza ca la emag sau altex nu am nici o sansa sa schimb ceva, ma gandesc ca astia mici poate asculta. Ba mai mult, sa scoti capul afara din multime ar trebui sa arati respect clientilor acolo unde cele mari nu arata. Altfel esti doar un emag mai mic.

2. Asta nu e problema de ANPC. Daca ajung acolo eu nu plang pe forum, cum nu am plans nici cu 2 postari mai sus.

3. Pai fix asta nu inteleg. Daca ai deja pretul cel mai mic, ce rost are sa minti in legatura cu pretul taiat?