Quote Originally Posted by codpin View Post

1. Faptul ca accepti niste magarii ca si standard, nu e problema mea. Las-o ca merge si asa ar trebui sa fie imn national. Tocmai dim cauza ca la emag sau altex nu am nici o sansa sa schimb ceva, ma gandesc ca astia mici poate asculta. Ba mai mult, sa scoti capul afara din multime ar trebui sa arati respect clientilor acolo unde cele mari nu arata. Altfel esti doar un emag mai mic.

3. Pai fix asta nu inteleg. Daca ai deja pretul cel mai mic, ce rost are sa minti in legatura cu pretul taiat?
Faptul că aduci aici recomandări este fix pix. Nu este "mulțimea" care trebuie să scoți capul aici - asta am vrut să zic și închei. Dacă ai improvements cred că poți să îi contactezi direct pe site. Probabilitatea să percuteze și schimbarea să fie generată cu un post pe consolegames e minimă.

Avea bunică-mea o vorbă : când dau de o barieră, caii sar peste ea, șoarecii trec pe sub, doar boii se lovesc de ea și nu merg mai departe. Morala fiind că atunci când dai de o piedică (gen te deranjează preturi mari tăiate) ce faci? Accepți și mergi mai departe (you play with the system, you are, you adapt, compari prețuri, iei de la alții, etc) sau scoți vuvuzela in fața barierei, dar tot acolo rămâi.

Nu cred că aici este locul potrivit ce poate fi un catalizator al schimbării al unor politici de preturi/mkt.

Plus ca jocurinoi chiar au niște super preturi la jocuri. Și faptul că avem un reprezentant pe aici care ne mai poate ajuta cu un status pe o comandă sau pe stocuri, e un lucru bun, pentru noi cumpărătorii. Nici nu știi dacă userul de aici are puterea de a lua decizii privind marketingul. Nu știi ce șef are și dacă acel șef e deschis la feedback.

Deci de ce dai feedback negativ aici? Și nu folosind direct adresa de contact a site-ului (calea oficială adică, care poate produce schimbarea).

PS. @jocurinoi : tonul tău pare agresiv și condescendent. Cool că ai explicat ce și cum (for me makes sense ce ai zis), dar felul în care ai împachetat răspunsul poate genera și mai multe discuții.

Again, my 2 cents.

L.